Wednesday, December 6, 2023
HemBasketball"Jag kommer inte att tillåta att sitta här uppe och säga...": NFL-veteranen...

“Jag kommer inte att tillåta att sitta här uppe och säga…”: NFL-veteranen river in frånskilda Shaquille O’Neal för att ha spenderat Thanksgiving ensam

För att vara en av de största idrottarna genom tiderna måste man jobba varje dag på året. Även efter ett decennium in i pensioneringen är 4x NBA-mästaren och Hall of Famer Shaquille O’Neal lika upptagen som alltid. Emellertid ogillade andra poddvärden Spice Adams O’Neals vanor och anklagade honom för att ha baktankar.

Trion Shaquille O’Neal, Nischelle Turner och Spice Adams var tillbaka på “Big Podcast” den här veckan med ett nytt avsnitt. I det timslånga avsnittet diskuterade trion en myriad av ämnen från NBA och mer. Men samtidigt som han svarade på fansfrågor i ett av segmenten avslöjade O’Neal vad han gjorde på Thanksgiving i år. Men han möttes av en rejäl stöt från en annan värd.

Shaquille O’Neal tillbringade sin Thanksgiving ensam

I ett av avsnitten läste Turner upp en fanfråga om Thanksgiving till O’Neal och Adams. Frågan löd: “Vad är din favoritmat på Thanksgiving?” Under tiden ledde detta till en het diskussion mellan de tre. The Big Fella svarade snabbt, “Jag jobbar på Thanksgiving, så jag ger min kock en ledig dag, så tro det eller ej, jag ska bara äta en liten kalkonmacka till mig.” O’Neals svar var dock långt ifrån vad frågan avsåg att ställa, vilket Turner med rätta påpekade.

DYK DYPARE

Dessutom anklagade före detta NFL-spelaren Spice Adams O’Neal för att ha baktankar. Adams förklarade att den frånskilda Hall of Famer försökte sprida budskapet om att han spenderade Thanksgiving ensam med motivet att locka potentiella partners. Han sa, “Shaq försöker slå han spenderar Thanksgiving ensam; han försöker få ut en PYT här.” Adams anklagelser fick dock inget svar från 4x NBA-mästaren, och konversationen gick vidare.

Shaq och hans medvärdar slåss om mat

O’Neal ändrade sitt första svar på fanfrågan och avslöjade sin favorit Thanksgiving-mat. Kalkon, makaroner och ost, bakad kyckling och fyllning med spis toppar listan över favoritmat för Thanksgiving för Lakers-legenden.

Förutom att hitta fel i O’Neals svar, tog Adams också illa vid sig av O’Neals användning av ordet “stoppning”. De tre hamnade i en annan hetsig men ändå rolig diskussion och diskuterade den korrekta termen mellan “klä på sig” och “fylla”. Adams, som var på lägret för att “klä på sig” tillsammans med Turner, utropade: “Jag kommer inte att tillåta dig att sitta här uppe och säga att det är stoppning.” O’Neal stod dock stadigt på sin sida av lägret och vägrade erkänna de andra tvås lockelser.

Se historien – 5 månader efter ex-hustru Shaunies bröllop Shaquille O’Neal går vidare med en stor bekännelse om framtida familj

Oavsett vilket gav skämten några roliga ögonblick. Vad tror du att det är, “Stuffing” eller “Dressing”? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär