Saturday, January 28, 2023
HemFootball"Jag kommer inte att kommentera mer om hans döds natur" - LeBron...

“Jag kommer inte att kommentera mer om hans döds natur” – LeBron James ger ett kraftfullt budskap när Amerika sörjer förlusten av journalister vid FIFA Qatar World Cup

Den amerikanska fotbollsjournalisten Grant Wahl dog i Qatar när han bevakade den uppmärksammade matchen mellan Argentina och Nederländerna. Wahl delade också med sig av uppdateringar från fotbolls-VM minuter före sin tragiska död. Enligt rapporter föll Wahl tillbaka på sin plats i det anvisade området för media när akut medicinsk hjälp kom för att få hjälp. Han ska dock ha dött trots att räddningstjänsten försökte hjälpa honom. NBA-stjärnan LeBron James delade också med sig av ett kraftfullt budskap om Grant Wahls tragiska död i Qatar.

Los Angeles Lakers gick ner mot Philadelphia 76ers när Joel Embiid gjorde 38 poäng. LeBron James gjorde 23 poäng på 44 minuter för Lakers. Det räckte dock inte för att Lakers skulle vinna på vägen. Matchen gick till OT eftersom Lakers bara kunde få 2 poäng jämfört med Sixers 13.

DYK DYPARE

Grant Wahl har bevakat LeBron James länge sedan sin collegetid. Faktum är att det var Wahl som stämplade LeBron som “The Chosen One” innan hans NBA-dagar. Det var en omslagsartikel från Sports Illustrated på LeBron under hans tonårsdagar. King James har sörjt Wahls chockerande bortgång och delade med sig av sina tankar på en presskonferens nyligen.

LeBron James berättar om Grant Wahls chockerande död under fotbolls-VM

Efter förlusten mot Philadelphia 76ers dök LeBron James och Anthony Davis upp i media. LeBron pratade om Grant Wahls olyckliga död i Qatar och avstod från att tala om detaljerna.

“Först och främst går mina kondoleanser till hans familj. Jag såg hans bror säga något också. Tills vi får mer information om vad som hände, sa LeBron.

LeBron James erbjöd sitt minne av journalisten Grant Wahl i kväll i Philadelphia. Wahl, som dog vid 48 års ålder när han bevakade VM i Qatar, skrev den första omslagsberättelsen från Sports Illustrated om James – “The Chosen One” – när LeBron fortfarande var tonåring. pic.twitter.com/mZIMx1TJiB

— Dave McMenamin (@mcten) 10 december 2022

Han fortsatte: “Men jag är väldigt förtjust i Grant och att ha den där omslaget skjuta mig som tonåring och han som täckte det, det var en ganska cool grej. Och han var alltid ganska cool att vara i närheten. Han tillbringade mycket tid i min hemstad Akron för att täcka mig under tiden innan den omslagsberättelsen kom ut. Och jag har alltid sett på avstånd.”

“Även när han flyttade upp i leden och blev proffs och han typ gick till en annan sport och saker av den karaktären genom åren, när hans namn skulle komma upp skulle jag alltid tänka tillbaka på mig som tonåring och att ha Grant i vår byggnad nere vid St. V. Så det är en tragisk förlust. Det är olyckligt att förlora någon så stor som han var och jag önskar hans familj, som sagt, det bästa. Och må han vila i paradiset”, tillade James.

Det är verkligen chockerande att lära sig om Wahl. Wahl har tidigare gripits i Qatar av tjänstemän för att ha på sig en regnbågs-t-shirt. Han släpptes dock minuter senare. Wahls bror Eric har tagit till sociala medier och ifrågasatt sin brors chockerande död.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär