Friday, February 3, 2023
HemBasketball"Jag kommer förmodligen att vakta Giannis ”: Bucks' Star gör djärva påståenden...

“Jag kommer förmodligen att vakta Giannis [Antetokounmpo]”: Bucks’ Star gör djärva påståenden om Superstar-lagkamraten och hans NBA-bröder

NBA är en familjeangelägenhet. Bröder går antingen head-to-head eller spelar för samma lag. På samma sätt har Giannis Antetokounmpo två av sina bröder i ligan. Ungefär som den tvåfaldiga MVP:en spelar Thanasis för Milwaukee Bucks medan Kostas stoltserar med Chicago Bulls tröja. Giannis lagkamrat, Jrue Holidays bröder Justin och Aaron är också en del av ligan. En sådan situation är alltid spännande, särskilt för deras familjer. Med det sagt hade Jrue Holiday en stark förutsägelse när han fick frågan om NBA Superstar och hans bröder.

Antetokounmpos vs Holidays skulle verkligen vara en intressant matchup. På Serge Ibakas YouTube-show fick Jrue Holiday frågan om det möjliga resultatet av den här matchen. Med tanke på att var och en av familjerna har tre spelare i ligan, var Ibaka nyfiken på att veta Jrue Holidays åsikt. Inledningsvis var det tveksamhet från 32-åringen att göra en förutsägelse och svara på frågan. Han påstod hela tiden att Ibaka visste svaret och att det inte behövdes för Jrue att väga in. Men Ibaka agerade dumt och tvingade bort svaret från NBA All-Star.

Jrue Holiday på att möta Giannis Antetokounmpo och hans bröder

Jrue sa: ”Jag ska nog vakta Giannis [Antetokounmpo]”. Med det sagt förklarade han att Antetokounmpo och han själv skulle göra samma antal poäng. Skillnaden skulle dock synas i de andra brödernas skjutfärdigheter.

Läs mer: “Skydda den här mannen till varje pris”: ödmjuk sanning från 228 miljoner dollar Giannis Antetokounmpo lämnar fansen i en härdsmälta

Jrue hävdade att båda hans bröder, Justin och Aaron, kunde skjuta. Han sa snabbt, “Jag säger inte att TA (Thanasis Antetokounmpo) och Kostas inte kan (skjuta)”. Allt Jrue försökte säga var att jämfört med bröderna Antetokounmpo kunde hans bröder skjuta bollen bättre.

Enligt NBA-mästaren har ligan varit ett vittne till Justin och Aarons skottförmåga. Båda bröderna Holiday spelar för Atlanta Hawks. Justin har den här säsongen ett snitt på 5,1 poäng per match medan han skjuter 38,7 % från golvet medan Aaron Holiday i snitt har cirka 4,7 poäng per match medan han skjuter 42 % från planen.

Å andra sidan har Thanasis spelat 12 matcher den här säsongen samtidigt som han skjutit 25 % från golvet. Kostas har ännu inte spelat en match för Chicago Bulls.

Familjeföretag.

Justin Holiday & Jrue Holiday följer med sin bror Aaron Holiday på #NBADraftLottery. pic.twitter.com/ZnkwpQRqEd

— NBA Draft (@NBADraft) 15 maj 2018

Med detta i åtanke förutspådde Bucks-forwarden djärvt att Holiday-familjen skulle besegra Antetokounmpo-bröderna. Ibaka uppgav att han skulle ställa samma fråga till Giannis Antetokounmpo. Jrue sa självsäkert: “Fråga honom, bror, han kommer förmodligen att säga semestern också.”

Giannis Antetokounmpo har ännu inte svarat och reagerat på denna förutsägelse. Men vem tror du kommer att vinna i en Holidays vs Antetokounmpos matchup? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär