Friday, February 3, 2023
HemF1"Jag kommer att göra det när jag är 30 Plus": Karismatiske Sebastian...

“Jag kommer att göra det när jag är 30 Plus”: Karismatiske Sebastian Vettel förstörde en gång F1:s Playboy med en legendarisk comeback

Sebastian Vettel var absolut dödlig i sin bästa ålder, eftersom han styrde F1-rutnätet i fyra år. Tysken blev den andra mannen att vinna fyra raka mästerskap, efter Michael Schumacher, när han vann det indiska GP 2013. Men det är inte bara hans tävlingsutflykter som han är känd för. Vettel är också känd som rutnätets joker. Hans kvicka personlighet och humor uppskattas av många i hagen. Denna ena gång visade den före detta Red Bull-föraren sin kvickhet på scenen för Autosport Award 2011, och förödmjukade en medförare.

Vettel och Jenson Button var hårda rivaler på racerbanan. Sebastian vann mästerskapet 2011 när Jenson Button slutade tvåa till tysken. Dessutom, under Autosport Awards 2011, gratulerade Button Red Bull och Vettel till deras dominerande säsong på ett otäckt sätt.

Knapp sa, ”2011 har varit ett riktigt bra år. Det har inte varit perfekt. Du vet att det finns en kille där ute, Seb och Red Bull, som har gjort ett fantastiskt jobb i år, måste jag säga, häpnadsväckande jobb.”

“Vi har inte varit tillräckligt bra för att slå dem, men jag bar slips ikväll. Seb. Jag har också en extra här om du vill ha den Seb, så jag är här uppe.”

När det var Sebs tur att svara grävde han i F1:s Playboy och sa: “Slog av Jenson för att han inte bar slips. Men det är okej. Det ska jag göra när jag är 30 plus.”

Buttons extravaganta livsstil förr i tiden gav honom “Playboy”-taggen i pressen. Britten accepterade också att han var hänsynslös i sina yngre år och gillade att festa och köpa saker som han egentligen inte hade råd med. 2009 års mästare erkänner dock att han är en annan person nu.

Vettel avslutade sin karriär med 53 racevinster på 299 racestarter. Dessutom belönades han med de senaste Autosport-priserna inför sin pensionering.

Sebastian Vettel tar emot Gregor Grant Award vid 2022 Autosport Awards

Sebastian Vettel meddelade tidigare i år att han skulle dra sig ur Formel 1 i slutet av den här säsongen. Den tyske föraren var en av de bästa som prydde sporten och en sann racingikon. Som ett resultat av detta belönades han med Gregor Grant Lifetime Achievement Award vid årets Autosport-utdelningsceremoni.

Mottagaren av Gregor Grant Lifetime Achievement Award 2022 är Sebastian Vettel ❤️

En legend både på banan och utanför den – den fyrfaldige F1-världsmästaren, har använt sin plattform för att förespråka miljömässiga, politiska och sociala förändringar 💪

Danska, Seb ❤️#AutosportAwards #Autosport pic.twitter.com/M9FPVuyOVB

— Autosport (@autosport) 4 december 2022

Efter att ha tagit emot priset fick Seb frågan vad han skulle sakna mest med racing. Tysken svarade: “Det jag älskar så mycket – till en början fick jag det inte för att du är ung, men jag tror att möjligheten att arbeta med så många människor som brinner för vad de gör.”

Han tillade vidare, “Jag tänkte för 10 år sedan, ‘det är normalt, det är så alla lever sina liv’. Men sedan fick jag reda på att det inte är normalt och många människor har inte det privilegiet.”

Den 4-faldiga mästaren vill tillbringa mer tid med sin familj efter pensioneringen. Han avslöjade också att han var väldigt exalterad inför framtiden trots att han inte visste vad den har att erbjuda.

Även om tysken har gått i pension gick det flera rykten om att Vettel skulle återvända till racing med Audi 2026. Dessutom var till och med Lewis Hamilton övertygad om att Seb kommer att vara tillbaka i en F1-bil.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär