Thursday, November 30, 2023
HemGolf"Jag känner fortfarande att jag är bakom henne": När Jessica Korda inte...

“Jag känner fortfarande att jag är bakom henne”: När Jessica Korda inte accepterade nederlag i händerna på yngre syster Nelly Korda i en dyr satsning

Systrarna Korda, Jessica och Nelly, är en av de mest framgångsrika duorna på LPGA-touren. Men bland deras segrar och prestationer, tenderar de att trashtala varandra för deras fördel?

Hittills har hushållet Korda i stort sett varit odelat. Men den äldre av de två, Jessica Korda, avslöjade en gång en årlig satsning mellan paret. Medan Nelly vann den 2018, hade Jessica sina egna klagomål.

Vadet mellan Korda-systrarna

2018 hade Nelly Korda sin breakout-säsong. Hon fick sin första seger i Touren samtidigt som hon säkrade så många som sju topp-10-placeringar.

Dessutom var det den första säsongen som hon slutade före Jessica. Priset? En helt ny Louis Vuitton väska från hennes syster.

Som Jessica avslöjade har systrarna en satsning för säsongen, där den som är överst på rankingen vid årets slut får en plånbok från den lägre rankade systern. Duon spelade först tillsammans på Touren 2017, där Nelly, som gjorde sin debut, slutade på 77:e plats. Jessica var mil före på 26:e plats, vilket gav henne priset.

Jessica Korda känner sig kränkt av Nelly Kordas vinst

29-åringen avslöjade en gång varför hon förtjänade bättre på vadet. “Jag tycker fortfarande att jag inte borde ha förlorat förra året eftersom jag inte spelade så många evenemang, och sedan tog jag en läkarundersökning i början av det här året, så jag känner fortfarande att jag ligger bakom henne,” sa hon .

Kostnaden för hennes andraplats till Nelly var också dränerande. Hennes yngre systers begäran om en Louis Vuitton väska var dyr, med priser från 500 till 2 000 dollar. Även om Jessica inte avslöjade kostnaden för sin satsning, ville hon verkligen inte förlora den satsningen igen!

Men vad har resultatet blivit sedan dess? Även om varken Jessica eller Nelly har avslöjat ytterligare detaljer, kan vi göra en rättvis förutsägelse av de senaste resultaten.

Tyvärr för Jessica har hon aldrig slutat före Nelly sedan 2017. Ända sedan 2018 har den yngre systern alltid befunnit sig på en armlängds avstånd från toppen av damernas golfrankningar. Om satsningen fortfarande existerar kan Jessica vara en hjälplös utmanare med tanke på Nellys enorma talanger.

RELATED ARTICLES

Mest populär