Friday, December 8, 2023
HemGolf"Jag kan inte leva utan min": Paige Spiranac avgör en rasande debatt...

“Jag kan inte leva utan min”: Paige Spiranac avgör en rasande debatt med bara 5 ord

Golfskönheten Paige Spiranac gör inte bara påståenden utan bevisar dem också. Varje gång hon tog ställning för något försvarade hon det till slutet. Och det är därför hennes djärva och starka personlighet har gett henne över 3,7 miljoner följare online.

Men hon fick fullt upp med att lösa en debatt nyligen och gav ett perfekt svar. Den sexigaste amerikanska kvinnan har ett massivt följe i alla sociala medier. På grund av hennes effektiva onlinenärvaro gjorde PointsBet henne till deras varumärkesambassadör för USA.

Spiranac har kommit långt sedan hon gick i pension från professionell golf 2016. Hon rankades till och med som den näst mest inflytelserika kvinnan inom golf. Och man kan inte förneka det för även om hon inte är proffsgolfare längre, har internetdrottningen det högsta antalet följare. Hon överträffade till och med tidens största golfspelare Tiger Woods.

Älskar Paige Spiranac sin avståndsmätare?

Med sin omfattande varumärkesportfölj visade Spiranac upp en ny på Twitter. Hon marknadsförde en avståndsmätare från Shot Scope. Med enorma rabatter och reapriser fick golfskönheten alla att skaffa sin avståndsmätare. Men medan hon marknadsför produkten uppstod en debatt i kommentarsfältet. En av hennes följare frågade om det var fusk att använda en avståndsmätare.

DYK DYPARE

Internetdrottningen nekade till att ha använt avståndsmätare som fusk; hon tillade att det hjälper med spelet, och hon har alltid en. Spiranac svarade, “Inte alls! Det sätter fart på spelet. Jag kan inte leva utan min!” Följaren ville ha hennes tankar, och golfskönheten svarade honom perfekt och rakt på sak. Vad mer kunde han begära?

Inte alls! Det sätter fart på spelet. Jag kan inte leva utan min!

— Paige Spiranac (@PaigeSpiranac) 30 november 2022

Spiranac är varumärkesambassadören för Shot Scope, och de har en unik avståndsmätare. De använder PRO LX+ avståndsmätare teknologi, och den tidigare proffs golfaren godkänner produkten. I en intervju förklarade hon behovet av sådan teknik och hur hjälpsam den var. “Teknik som PRO LX+ avståndsmätare ger innovativ spelhantering på banan som hjälper till att göra spelare på alla nivåer bättre varje dag”, sa Spiranac.

Spiranacs ökande popularitet

Spiranac regerar de digitala medierna med sin popularitet. Den före detta golfaren har skapat en solid efterföljande bas, och på grund av detta landar kolossala varumärkesaffärer i hennes knä. 2018 gjorde Philip Stein, ett bärbart välmåendemärke, Spiranac till deras varumärkesambassadör.

Hon var också baddräktsmodellen för 2018 års upplaga av Sports illustrated. Shot Scope valde henne till den globala varumärkesambassadören. Därför är Spiranac känd inte bara i Amerika utan över hela världen; hon har satt sina spår på grund av sitt digitala affärsmannaskap.

Spiranac har kommit långt, och med sin popularitet som når höjder har hon mycket mer i beredskap. Vad tycker du om hennes popularitet?

RELATED ARTICLES

Mest populär