Monday, February 26, 2024
HemSoccer"Jag har blivit utropad åt mycket" - Bernardo Silva reagerar på att...

“Jag har blivit utropad åt mycket” – Bernardo Silva reagerar på att möta Pep Guardiolas raseri i Manchester City

I den komplexa uppgiften med fotbollsledning har relationen mellan spelare och manager en unik frekvens. En ny avslöjande från Manchester Citys stjärnmittfältare Bernard Silva avslöjar den spännande eldiga dynamiken mellan honom och hans manager i klubben, Pep Guardiola. Han gav en inblick i effekten av att möta den katalanske managerns dånande rop, trots “spela enligt reglerna‘.

Amerikas favoritvideo idag

En fråga dyker ofta upp i fotbollens värld: vad behöver en spelare – skrik, klappar på axeln eller kanske ingenting alls? Den 29-årige mittfältaren från Manchester City har ett unikt svar på detta. Låt oss gräva djupare och avslöja hans kommentarer i ämnet.

Bernardo Silva erkände att han inte tagit Pep Guardiolas raseri personligen

I en exklusiv intervju med A Bola kastade Bernardo Silva lite ljus över sin relation med den berömda managern. “Jag har blivit utropad mycket,” erkände portugisen genom att reta en berättelse om motståndskraft och tillväxt. Han sa att han inte är den typen av spelare som behöver skrikas åt, och kallar sig själv hårt arbetande. “Jag har inget emot att bli utropad då och då, även om jag inte är en spelare som behöver skrikas på mycket eftersom jag tycker att jag är ganska hårt arbetande och spelar enligt reglerna,” hävdade Silva.

Den 29-årige mittfältaren erkänner dock värdet av dessa intensiva stunder genom att tillägga att han aldrig tog sin tränares aggression personligt. “Men om jag blir utskrämd så stör det mig inte. Jag har blivit utskrämd mycket, både av Guardiola och Fernando Santos, liksom många av mina andra tränare, och jag har aldrig tagit det personligt, säger Silva.

Pep Guardiolas krävande ledarskap och Bernardo Silvas orubbliga hängivenhet har gett anmärkningsvärda resultat. Den portugisiska stjärnan har blommat ut under Peps ledning och blivit en viktig spelare i Citys maskin. Sedan han kom till Manchester City 2017 från Monaco har Silva gjort 61 mål och gett 63 assist på 329 matcher för klubben. Silvas statistik visar hans betydelsefulla roll i Manchester Citys kollektiva framgångar.

Bernardo Silva matchar Cristiano Ronaldos rekord

Mitt i avslöjande om Guardiolas tränarmetoder fortsätter Bernardo Silvas skicklighet på planen att skapa rubriker. Den portugisiske landslagsspelaren var avgörande i Citys triumf i natt mot Everton. Han gjorde inte bara ett avgörande mål utan gav också en assist till Phil Foden. Denna assist markerade hans 37:e i Premier League, en prestation som förenar honom med Premier League-ikonen Cristiano Ronaldo.

När han matchar steg med en legend som Ronaldo verkar effekten av Pep Guardiolas rop driva Silva till nya höjder. Guardiolas män positionerar sig säkert som en formidabel utmanare i kapplöpningen om PL-titeln. Alla ögon kommer att riktas mot den portugisiska fotbollsveteranen när Manchester City återvänder till action mot Sheffield United på helgen för årets sista match.

RELATED ARTICLES

Mest populär