Monday, February 26, 2024
HemBoxing"Jag har aldrig drömt om att jag skulle göra det här på...

“Jag har aldrig drömt om att jag skulle göra det här på 100 år”: Med partnerskap över 160 miljoner dollar ger Mike Tyson en gång i konkurs “gudomlig intervention” för sin återupplivade framgång

I en överraskande twist, boxningslegend Mike Tyson nu mästare ett rike långt från ringen. Med en satsning värderad över 160 USD miljoner, Tysons pivot är häpnadsväckande. När han väl har brottats med konkurs, tillskriver han en oväntad källa för denna vändning: gudomlig intervention. Tyson, känd för sin grymhet inom boxning, avslöjar en mjukare, mer reflekterande sida.

Amerikas favoritvideo idag

Hans senaste samtal med sportchefen Bryan Salmond kastar ljus över detta. Men det handlar inte bara om ekonomisk återhämtning. Tysons resa in i cannabisindustrin, speciellt med Tyson 2.0, är ​​okonventionell. Vad förde honom hit?

Inuti Tyson 2.0:s uppgång till framgång

Övergången från boxningsringen till cannabisindustrin är Mike Tysons resa lika övertygande som oväntad. Hans senaste satsning, Tyson 2.0, har fört honom in i en ny framgångsrik, med ett partnerskap som nu värderas till över 160 miljoner dollar. Detta markerar en stark kontrast till hans tidigare ekonomiska kamp, ​​vilket visar på en anmärkningsvärd vändning.

I hans uppriktiga samtal med sportchefen Bryan Salmond var Tysons entusiasm för sin nya strävan påtaglig. “Hej, lyssna, det var något gudomligt ingripande,” uttryckte Tyson. Han fortsatte, “Jag har aldrig drömt om 100 år att jag skulle göra det här och tacka gud för att jag är det.” Denna ödmjukhet och tacksamhet understryker en betydande förändring från hans tidigare image. Han tillskriver mycket av sin framgång till människorna omkring honom och säger: “Jag har ett bra team runt mig. Det är den största faktorn i hela den här situationen, jag har ett riktigt bra lag.”

Tysons inträde på cannabismarknaden är mer än bara ett affärsbeslut. Det är en personlig resa som började med hans stöd till växtens många hälsofördelar. Genom Tyson 2.0 utvecklar han ett sätt att leva som han tror innerligt på tillsammans med att utveckla ett varumärke. I samma intervju pratade Tyson också om sitt alkoholberoende. Dyk djupare för att ta reda på det!

Mike Tyson öppnar upp om alkoholism och återhämtning

När Tyson fortsätter att navigera sin nya väg med Tyson 2.0, tjänar hans berättelse som en påminnelse om kraften i återuppfinnande och vikten av att konfrontera sitt förflutna. Hur ofta förbiser vi kampen bakom en offentlig persons framgång?

RELATED ARTICLES

Mest populär