Wednesday, February 28, 2024
HemAl Nassr"Jag hade svullnad" – Lionel Messi om skada som förstörde "Sista dansen"...

“Jag hade svullnad” – Lionel Messi om skada som förstörde “Sista dansen” mot Cristiano Ronaldos Al Nassr

“Rivaliteten är över”, Cristiano Ronaldos kommentarer 2023 innebar slutet på en fotbollsera. Ändå erbjöd “Last Dance” fansen ett sista tillfälle att se de två titanerna möta igen. Men ödet inblandade på ett grymt sätt. CR7 kunde inte återhämta sig i tid från sin vadskada medan Lionel Messi oväntat bänkades. Men Inter Miami-kaptenen har precis öppnat upp vad som begränsade hans efterlängtade “Sista dans” till bara 7 minuter!

Lionel Messi pratade med det japanska outlet Sakanowa om sin frånvaro från matcherna mot Al Nassr och Hong Kong XI. Han sa, “I den första matchen i Saudiarabien kände jag en skada i min adduktor och det var därför jag blev utslagen. Jag spelade i nästa match för att försöka se hur det kändes eftersom de gjorde en MRT och de sa till mig att jag hade svullnad, men jag hade ingen skada.” I Inter Miamis första match mot Al Hilal spelade han i 87 minuter. Det verkar som att det här var matchen där han fick den släpande skadan.

Men trots sin skada prydde fotbollsikonen matchen mot Al Nassr genom att komma in under de sista 7 minuterna. Enligt rapporter berodde detta på avtalsförpliktelser med matcharrangörerna. CR7 låg också på bänken, men till skillnad från Messi var han inte med alls.

Efter att ha mött varandra 36 gånger skulle det ha varit det 37:e mötet mellan två av fotbollens bästa. Men fansen behöver inte bli besvikna eftersom den senaste “Last Dance” nödvändigtvis inte var den sista matchen mellan den ikoniska duon.

Förklarat: 2 anledningar till varför Lionel Messi kanske möter Cristiano Ronaldo igen

Den senaste sammandrabbningen mellan Inter Miami och Al Nassr kanske inte var det sista mötet mellan Messi och Ronaldo. Den första övertygande anledningen är FIFA Club World Cup. Al Nassr spelar i AFC Champions League, medan Lionel Messi och Inter Miami kommer att spela i CONCACAF Champions League. Förutsatt att båda lagen vinner sina respektive turneringar kommer de att kvalificera sig till FIFA CWC. Beroende på dragningen kan vi ha ytterligare en “Sista dans” med mycket högre insatser!

Läs mer: Saudiarabiens chef om Lionel Messi blir bänkad: “Han var rädd för att förlora mot Al Nassr utan Cristiano Ronaldo”

Den mer troliga orsaken är potentiella kontraktsförlängningar. Lionel Messi & CR7:s nuvarande kontrakt går ut 2025. De är dock fortfarande på en bit, de bästa spelarna i sina respektive lag. Därför är det möjligt att de kan stå i kö för nya kontrakt, vilket kan bana väg för sådana matcher i framtiden. När allt kommer omkring gick biljetter till “Last Dance” upp till svindlande $11000.

Är du intresserad av möjligheten att se ännu en möte mellan Messi och Ronaldo? Säg din mening i kommentarerna nedan.

Inlägget “Jag hade svullnad” – Lionel Messi om skada som förstörde “Sista dansen” mot Cristiano Ronaldos Al Nassr dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär