Saturday, December 2, 2023
HemeSports"Jag gillar förmågan att fokusera..." Todd Howard talar om att Starfield är...

“Jag gillar förmågan att fokusera…” Todd Howard talar om att Starfield är exklusivt för Xbox

Medan PlayStation-fans njuter av God of War: Ragnarok, rustar Xbox-användare upp för 2023. Phil Spencer sa för ett tag sedan att Xbox-ägare skulle få ett gäng titlar att bli exalterade över snart. Vi vet att några av dessa spel är Avowed, Fable Reboot och kanske The Outer Worlds 2. Men ett av de största spelen som säkerligen kommer att lanseras nästa år är Bethesdas mest efterlängtade Sci-Fi-action-RPG Starfield.

Det finns en enorm störning bland spelare angående detta nya spels Xbox-exklusivitet. Vissa stöder denna exklusivitet medan andra är emot det.

Todd Howard säger sitt om den första exklusiva Bethesda RPG

Fans kommer ihåg att fram till Fallout 4, kom alla Bethesdas spel till PlayStation-konsoler förr eller senare. Men det här skulle vara första gången som ett så stort spel gjort av Bethesda bara är på väg till Xbox. Mitt i dessa debatter och argument om exklusivitet och sådant, gjorde spelregissören Todd Howard ett mycket ögonöppnande uttalande under sin intervju med Lex Fridman.

När Fridman frågade vilken skillnad exklusiviteten gör för utvecklarna av spelet, uttryckte Todd Howard sin åsikt. Han sa: “Från utvecklingssidan gillar jag förmågan att fokusera och få hjälp från dem, du vet, toppingenjörerna på Xbox att säga att vi kommer att få det här att se otroligt ut på de nya systemen, är som från min synvinkel , det är bara fantastiskt.”

Han avslöjade också att Starfield-teamet får hjälp av de bästa Xbox-ingenjörerna för att göra Starfield till ett perfekt skyltfönster för Xbox-konsoler. Vissa människor håller med om detta påstående, men vissa är också emot det.

Ny spelinformation på Starfield

Todd Howard avslöjade lite spelinformation om Starfield också. Spelet skulle tydligen ha ett jämnt stjärnsystem. Varje planet i ett system skulle ha en annan nivå. Det skulle inte finnas någon bränslemekaniker på fartyget. Vi skulle kunna flyga vart som helst utan att oroa oss för att få slut på bränsle. Det skulle finnas ett gäng robotfiender.

Vår rymddräkt skulle ge olika skydd mot olika element, såsom gaser/toxicitet/temperatur. Detta skulle förändra användbarheten av kostymer från planet till planet. Slutligen nämnde Todd Howard att för närvarande är teamet som arbetar på Starfield under enorm press. De är oroliga eftersom Starfield nu ses som “The Game” för Xbox-konsoler.

När det gäller Starfield har Bethesda fler supportrar än människor som är emot dem. Deras spel misslyckas aldrig med att imponera med deras detaljer och mängden innehåll som kommer med dem. För de som verkligen är upphetsade över det borde veta att det finns nyheter om att vi kan se en ny trailer för Starfield vid de kommande Game Awards.

SE DETTA NU- Bästa Rpg-spelen på Playstation Xbox och PC

Man kan bara vänta och se vilken typ av spel som kan förväntas då.

RELATED ARTICLES

Mest populär