Wednesday, February 28, 2024
HemSoccer"Jag går inte till (Newcastle United)" – Ruben Neves förnekar att han...

“Jag går inte till (Newcastle United)” – Ruben Neves förnekar att han återvänder till Premier League i januari

Newcastle Uniteds planer har fått ett massivt slag som Al-Hilal-stjärnan Ruben Neves har förnekat all återkomst till Premier League. Den portugisiske stjärnan anslöt till Al-Hilal den här säsongen efter att han lämnat Wolves. Med Newcastles defensiva mittfältare Sandro Tonali inför ett säsongslångt avstängning på grund av sitt vadslagningsfall, hoppades Newcastle kunna säkra Ruben Neves tjänster.

Amerikas favoritvideo idag

Det verkar dock som om den portugisiske mittfältaren njuter av sin tid i Saudiarabien. Neves, i en intervju med BBC, pekade på en potentiell återkomst till Premier League. Al-Hilal-mittfältaren i intervjun gjorde det klart att han inte har några planer på att ta ett flyg tillbaka till England.

Ruben Neves undviker en potentiell flytt till Newcastle United

Tjugosexåringen lämnade alla chockade när han lämnade Premier League för att göra ett lukrativt avtal i Saudi Pro League. Det verkar dock som att det har fungerat bra för Ruben Neves. I en intervju med BBC Sport berättade Neves om sin flytt till Saudiarabien och potentiellt intresse från Newcastle United.

“Jag går inte. Jag tror att det är rykten på grund av klubbarnas ägare, förstås, och för att jag har spelat i England också. Det fanns Newcastles intresse innan jag kom hit men jag är verkligen glad här, min familj är verkligen glad, så jag har det jättebra. Allt går riktigt bra för mig och jag vill stanna här.”

Neves uttalande är ett enormt slag för Newcastle United, som hoppades kunna värva den portugisiske mittfältaren på ett korttidslån. Den engelska sidan hade fått motgångar den här säsongen med sin stjärnvärvning, Sandro Tonali uteslöt för resten av säsongen på grund av en vadslagningskandal.

Sandro Tonali avstängd i tio månader

Newcastle United gjorde en stor värvning i somras när de säkrade AC Milans superstjärna Sandro Tonali. Värvningen sågs som en enorm kupp, eftersom fansen förväntade sig att spelaren skulle stärka Magpies. Det har dock inte gått enligt planerna för Eddie Howes män.

Newcastle United publicerade ett officiellt uttalande i oktober som bekräftade att Sandro Tonali kommer att saknas resten av säsongen efter att ha befunnits skyldig i ett olagligt vadslagningsfall. “Sandro Tonali har blivit avstängd från tävlingsfotboll i tio månader, från och med fredagen den 27 oktober 2023, efter olagliga vadslagningsanklagelser från det italienska fotbollsförbundet (FIGC).”

RELATED ARTICLES

Mest populär