Friday, February 3, 2023
HemF1"Jag försökte göra det så snabbt som möjligt: ​​Max Verstappen klagade en...

“Jag försökte göra det så snabbt som möjligt: ​​Max Verstappen klagade en gång på spiderman Tom Holland-liknande problem efter en obekväm podiumceremoni

Föreställ dig dig själv som en F1-förare som är på väg att börja ett spännande lopp men behöver gå och kissa mitt i det. Låter irriterande, va? Och föreställ dig hur irriterande det kommer att vara för de förare som ofta möter dessa omständigheter. Efter en besvärlig podiumceremoni för några år sedan upptäcktes Max Verstappen som gnällde över ett Spiderman-liknande problem.

Red Bulls officiella YouTube-kanal publicerade en video från 2019 som visar Alex Albon och Max Verstappen för en absurd konversation medan de var lagkamrater. Albon ifrågasatte holländaren så fort videon började. “Har du blött dig i ett lopp?” Verstappen svarade, och de flesta av oss skulle förmodligen associera den här roliga berättelsen med Tom Holland, som klagade över att han också var instängd i en upphettad kostym med full blåsa när han filmade Spiderman Homecoming.

Holländaren sa: ”Nej, nej, det gjorde jag inte, men jag var verkligen tvungen att gå på toaletten. Men problemet var, du vet, var en F3 faktiskt i Norisring. Så redan innan loppet var jag tvungen att gå på toaletten.” Men grejen var att jag tror att jag vid den tiden tittade på DTM i gästfriheten. Ja, så det är nästan för sent för loppet. Så jag fick springa tillbaka, ta på mig kostymen, hoppa in i bilen.

Men jag var tvungen att gå på toaletten. Men jag kunde inte såklart. Startade loppet och sedan hade vi en röd flagga, så då stannade vi och jag sa “får jag gå på toaletten?” De säger, “nej, nej, de kommer att starta om om typ 5 minuter.” Ja. Så det är på slutet typ 15-20 minuter. Och jag var verkligen tvungen att gå på toaletten, så jag försökte göra det så snabbt som möjligt. “Tja, jag kissade inte på podiet, men naturligtvis var jag tvungen att springa på toaletten,” tillade han.

Varje förare har utan tvekan haft detta problem minst en gång under hela sin karriär. Men efter att ha hört denna underhållande aspekt av Verstappen, låt oss se vilken ökända aspekt av holländaren Alex Albon som avslöjar.

Alex Albon avslöjar den politiska sidan av Max Verstappen

För det mesta är världen bara bekant med en sida av Max Verstappen, den av en passionerad men ändå inbilsk racerförare. Men hans tidigare kollega berättar den verkliga historien bakom den inbilske Max Verstappen. Dessutom avslöjar den nu Williams-föraren Red Bull-förarens politiska sida.

Alex Albon, som var en lagkamrat till Max Verstappen innan Sergio Perez gick med i Milton Keynes-laget 2021, sa i Podcasten Beyond The Grid, “Han är väldigt okomplicerad. En av de mest raka, faktiskt. Han har mycket självförtroende och självförtroende, vilket du skulle göra om du vill vinna världsmästerskapet, men naturligtvis även innan dess. Och han är i en position där han inte behöver vara politisk, tror jag.”

”Ärligt talat, för han kan prata på kretsen. Så folk ser honom som kanske arrogant. Jag tror inte att han är det alls. Jag tror att han är väldigt beslutsam, väldigt hungrig, säker på sig själv, men han är inte arrogant”, tillade den thailändsk-brittiske racerföraren.

För oss F1-fans verkar det som en enkel uppgift att blinka fordonen på F1-banorna. Men i praktiken kräver det mycket grus, driv och självdisciplin, vilket ibland kan hjälpa dig som det gjorde för Max Verstappen.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär