Wednesday, February 28, 2024
HemConor McGregor"Jag brukade hata dig" - Renato Moicano svarar på Conor McGregors vilda...

“Jag brukade hata dig” – Renato Moicano svarar på Conor McGregors vilda uppfattning om 62-åriga fars nya bebis

UFC:s Renato Moicano har uppmärksammat MMA-världen efter sin senaste vinst mot UFC lättviktare, Drew Dober i Co-main eventet av UFC Vegas 85. Brasilianaren visade total grus över Dober i sin kamp när brasilianaren kastade mer än två gånger av totala strejkförsök än vad Dober kastade. Det som dock fångade fansens uppmärksamhet var inte kampen utan intervjun som kom efter.

Moicano verkar ha fått bukt med att göra några intensiva intervjuer efter matchen över sina tidigare slagsmål. Precis som hans intervju efter matchen på UFC 281, lyckades brasilianaren med framgång krydda den intensiteten i sin kamp mot Drew Dober på UFC Vegas 85. Intervjun väckte också uppmärksamhet från till och med Conor McGregor.

Renato Moicano’ svarar på Conor McGregors tweet efter ökända upprop vid UFC Vegas 85

Renato Moicano gav en av de mest intressanta intervjuerna efter matchen på UFC Vegas 85, minst sagt, när han började med att gratulera sin pappa på 62 år för att han fick ett barn i hans ålder. Han fortsatte med att hävda att han skulle få ett barn till med sin fru när han väl kom hem. Men gnället slutade inte där, eftersom han uttalade sin pensionsplan att gå med i polisstyrkan och gå emot en MMA-innehållsskapare för att ha valt mot honom i kampen.

Detta tjafs fångade uppmärksamheten hos en av de mest högljudda kämparna i UFC-listan, Conor McGregor. Conor McGregor postade en tweet där han gratulerade Moicanos pappa för att han lyckades få ett barn vid så hög ålder.

Moicano tog inte lång tid att svara på irländarens tweet. I tweeten skrev brasilianaren, “McGregor jag är ditt fan … jag brukade hata dig på grund av trash talk men du ändrar spelet jag respekterar dig.”

Mcgregor är ditt fan… Jag brukade hata dig för att trash talk men du ändrar spelet jag respekterar dig https://t.co/Y33oOFEgv3

— Renato Moicano UFC (@moicanoufc) 4 februari 2024

Den tidigare UFC-dubbelmästaren Conor McGregor har lyckats vinna Renato Moicanos respekt. Vad sa irländaren exakt för att ändra brasilianarens åsikt?

Tidigare UFC dubbelmästare, svarar på brasilianarens intervju efter matchen

Renato Moicanos tjafs efter kampen gjorde alla mållösa och det inkluderade även sådana som “The Notorious” själv. McGregor sparade ingen sekund för att utvärdera rant och ge sin syn på X (tidigare känd som Twitter).

I irländarens tweet skrev han: “Wow! Han har en ny lillebror! Det är jättebra! Fair play Moiciano Snr hahaha,” gratulerar familjen Moicano för att de tagit med en ny medlem till sin familj.

Wow! Han har en ny lillebror! Det är jättebra! Fair play Moiciano Snr hahaha

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) 4 februari 2024

Renato Moicano har nu vunnit 4 av sina senaste fem matcher. Med tanke på framgången som brasilianaren uppnår, vad borde hända härnäst för UFC:s lättviktare? Låt oss veta vem du tycker att Renato Moicano borde möta i sin nästa kamp i uppflyttningen.

Inlägget “Jag brukade hata dig” – Renato Moicano svarar på Conor McGregors Savage Take on 62-year-old Father’s New Baby dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär