Tuesday, February 27, 2024
HemNBA"Jag blir emotionell": Dennis Rodmans hjärtskärande anledning till Bulls Ring of Honor...

“Jag blir emotionell”: Dennis Rodmans hjärtskärande anledning till Bulls Ring of Honor frånvaro

Frånvarolistan för Chicago Bulls ‘Ring of Honor’ kommer också att ha tvåfaldigt DPOY Dennis Rodmans namn. Michael Jordan och Scottie Pippen informerade Bulls att de inte skulle gå med i detta enorma evenemang. Rodman var det sista hoppet för fansen, men oväntade förhållanden har hindrat honom från att komma in i staden Chicago. Den 5-faldiga mästaren delade en video genom Bulls, där han blev känslosam samtidigt som han avslöjade de förödande nyheterna.

Amerikas favoritvideo idag

Rodman delade med en bräcklig röst, “Hej Chicago, Dennis Rodman här. Det här är en sorglig dag och en bra dag. Jag försökte komma in, jag ville verkligen, men jag antar att vädret har hindrat mig från att komma till Chicago. Jag kan inte ens prata, jag blir känslomässig igenför ni känner mig, ni känner mig…Om jag var Stålmannen skulle jag vara där om cirka 10 minuter…Men tack för att ni ens har mig i tankarna.”

Det var uppenbart hur gärna Rodman ville delta i invigningen. Hur som helst kommer den berömda Bulls Big 3 inte att vara på United Center idag.

Det här är en utvecklingshistoria…

RELATED ARTICLES

Mest populär