Monday, December 4, 2023
HemNFL"Jag blev tagen ur spelet": Med all kritik riktad mot Bill Belichick,...

“Jag blev tagen ur spelet”: Med all kritik riktad mot Bill Belichick, bär uppgivna Mac Jones brunten med hopp om inlösen

New England Patriots chartrar tuffa vatten. De en gång gyllene pojkarna i NFL har nu fastnat i ingenmansland efter en säsong fylld av förluster. Under 10 veckor av den här säsongen av NFL kunde tränaren Bill Belichick bara rida sina Patriots till två segrar, medan de trampade på åtta förluster.

Patriots underpresterar kraftigt den här säsongen, till den grad att ryktena om att tränaren Belichicks jobb är på spel föraktas. Och låt oss inte glömma deras startande QB Mac Jones. Jones har haft en tuff match de senaste två säsongerna. Är vattnet äntligen över huvudet för både Jones och Patriots? Låt oss ta reda på.

Quarterback krönikor: Mac Jones öppnar upp om att vara bänkad

I det senaste avsnittet av gridiron-drama befann sig Mac Jones på att rida på tallen under New England Patriots episka sammandrabbning med Indianapolis Colts på Frankfurt Stadium i Tyskland. Quarterbackens hicka i fjärde kvartalet förvandlades till en fullskalig avlyssning. Och snabbare än man kan säga “Hej Mary”, slängde tränare Belichick in backupen, Bailey Zappe, med bara 1:52 kvar på klockan.

Medan Belichick verkade rycka av sig det med nonchalans av en veteran, tog Jones det rakt in i hjärtat. Luften var tjock av spänning när reportrar pressade den hoodie-klädda tränaren om Jones framtid som startande QB post-bye-vecka, och Belichick slängde avslappnat tillbaka den och kallade den som en “fråga för nästa vecka.” När presskonferensen spelade ut såg Jones ut som en blandning av sårad och besviken. I en kram efter matchen hällde Jones ut bönorna på sin bänk och sa: “De sa till mig att jag var ute ur spelet. Jag spelade inte särskilt bra, så jag blev tagen ur spelet… det var ungefär vad det var.”

Från kunglighet för nybörjare till kamp för andraårsstudenter: Jones turbulenta resa

Mac Jones, nybörjarsensationen som plockades ur den första valkorgen av Patriots, gjorde en affär värd hela 15,6 miljoner dollar under fyra år. Under sin debutsäsong var Jones hetare än en bakluckegrill, han tog hem titeln Offensive Rookie of the Year och styrde Patriots rakt in i slutspelet med ett fantastiskt rekord på 10-7.

Men uppföljaren var ingen storfilm. Förra säsongen drabbade Jones en svacka i andra halvåret och snubblade till ett rekord på 6-8 som startande quarterback medan hans produktionsstatistik tog en djupdykning. Den här säsongen tycks Jones ha tappat bort sin mojo i omklädningsrummet, vilket gjorde ett dystert rekord med 2-8. Han har inte bara lika många förluster som förra säsongen, utan hans passningsbetyg har dykt djupare än ett fritt fallande field goal-försök.

Den riktiga huvudet? Kommer Jones att vara den quarterback som Patriots förtjänar eller om sökandet efter franchisefrälsaren måste återupptas? När teamet går in i hejdåveckan är den brännande frågan i allas sinne. Ta dina popcorn, Patriots Nation – spelet är långt ifrån över.

RELATED ARTICLES

Mest populär