Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuilding"Jag åt 10 000 kalorier": 6′3″ Bodybuilding Monster bekänner smutsig bulkning i...

“Jag åt 10 000 kalorier”: 6′3″ Bodybuilding Monster bekänner smutsig bulkning i det förflutna där han åt McDonald’s varje dag

I fitnessbranschen använder alla olika metoder för att underhålla sin kropp, oavsett om det är lämpligt eller inte. De som bara står på tröskeln till fitness slutar ofta med att göra fel val. Detta var samma fall med en av de kroppsbyggande bestarna som brukade konsumera svåra att tro 10 0000 kalorier om dagen bara för att behålla sina 300 lbs tillsammans med struktur.

Amerikas favoritvideo idag

Big Dru hade alltid önskat att se skrymmande och monstruös ut och han gjorde vad han ville men genom en felaktig övning. Men idag är det annorlunda eller snarare mycket bättre för honom eftersom han sedan dess har lärt sig att skilja på vad som är lämpligt för kroppen och vad som inte är det. Nu har han blivit den som har överträffat Mike O’Hearns storlek och muskler, ett faktum som ingen mindre än O’Hearn själv har erkänt. Nyligen har båda bodybuildinglegenderna bevittnats tillsammans för att hålla en diskussion om hur Dru tog en tur att anta en hälsosam livsstil.

Bodybuilding Beast antar en hälsosam livsstil

I en ny video som laddats upp av Generation Iron Fitness YouTube-kanal intervjuade Mike O’Hearn Big Dru som gör vågor i onlinevärlden på grund av sin berömvärda fitnessförvandling. Fyra gånger grävde Mr.Universe O’Hearn in i Drus inspirerande träningsresa. O’Hearn kastade ljus över det faktum att Drus kaloridiet ansågs vara en smutsig bulkdiet av många. Ledande samtalet framåt och uttryckte om sin tidigare dietvana, sade kungen av monstruös kropp, “många människor säger att de äter smutsigt, jag menar att jag åt 10 000 kalorier om dagen kolhydrater varje dag oavsett vad, jag skulle äta en hel låda av änglakakor skulle jag äta en tall av Ben och jag skulle äta en hel Pine of Ben and& Jerry’s varje kväll.”

När han avslöjade ytterligare om sin diet, sa han, “ett hel familjepaket Oreos varje kväll skulle jag äta Reese’s Cups hela dagen lång.” Han bröt ner betydande detaljer i sin kost utan några tecken på att tveka. Han avslöjade att han skulle äta McDonald’s med regelbundna måltider och viktökningsdrycker och shakes. Han tog 20 till 30 gram kreatin varje dag och han hade varit van vid sin rutin i många år.

“Sorglig dag i vårt brödraskap”: 59-årig veterankroppsbyggare förkrossad efter en sorgsen död av en “Iron Brother” 2 år yngre än honom

Big Dru stiger från 1000 kalorier till en hälsosam kost

Enligt Generation Iron förstår Big Dru betydelsen av ett högt kaloriintag för att bli ett massmonster. Han har dock ett lite annorlunda och hälsosamt förhållningssätt idag. Han råder blivande kroppsbyggare att fortsätta med rena måltidsalternativ samtidigt som de behåller en bra mängd kalorier. Han föreslår att istället för att beställa snabbmat, laga din egen hamburgare eller mat.

Big Dru förstår också att att äta hälsosamt också kommer med en stor investering. Enligt honom kan en snabbmatsmåltid på $10 med kalorier vara överväldigande för en person med låg inkomst som är på väg att bli ett massmonster. För att lösa detta problem föreslår han att du hittar sätt och gör ändringar för att äta hälsosammare inom din budget. Har hans kostomvandlingsresa inspirerat dig? Skriv i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär