Friday, December 8, 2023
HemNFL"Jag är så trött idag": Patrick Mahomes mamma Randi tappar angående personlig...

“Jag är så trött idag”: Patrick Mahomes mamma Randi tappar angående personlig uppdatering

Att vara övertaget i en känd familj är inte lätt. För Patrick Mahomes mamma, Randi Mahomes, var detta inte alls enkelt, särskilt när hennes familj fortfarande är benägen att få ständiga motreaktioner. Senast kom den starka ensamstående trebarnsmamman in en oroande uppdatering om sin hälsa för sina fans.

Det här året var inte lätt för familjen Mahomes. Å ena sidan förlorade hon sin mamma, Debbie Bates, den 5 april, vid 72 års ålder, medan hon å andra sidan hittade sin familj mitt i kontroverser efter hennes andra son Jackson Mahomes arrestering. Mitt i allt detta delade Randi en annan oroande nyhet nyligen med sina fans på sociala medier.

Randi Mahomes behöver en paus!

Att hantera de flesta familjefrågor självständigt och ensam kan trötta vem som helst. På samma sätt hände det med den ensamstående mamman, Randi Mahomes. Eftersom hon är en bugg på sociala medier har hon för vana att informera sina fans om hennes liv och familjeuppdateringar. Även den här gången tog hon en stund för att twittra ett inlägg på Twitter. Hon skrev: “Jag är så trött idag. Är klockan 5 än? Jag skulle kunna behöva en paus men för mycket arbete att göra .” Hennes fans vet att 51-åriga Randi är en hårt arbetande och cool-minded personlighet. Den här gången vill mamma Mahomes vila eftersom hon hanterar många kontroverser och en tung arbetsbörda.

Randi Mahomes tillbringar det mesta av sin tid som evenemangsplanerare på Hollytree Country Club. Hon har arbetat där sedan 2005, ett år innan hennes skilsmässa från sin man, MLB-stjärnan Patrick Mahomes Sr.

Dessutom sköter Randi Mahomes sin webbplats som heter “QB Producer”, där hon delar med sig av sina drömmar, inspirationer, familjeuppdateringar och välgörenhetsarbete. Hon säljer också vackert handgjorda kvalitetsväskor och väskor som en del av sin sidoverksamhet.

“Clap Your Hands”: Familjeåterförening för Patrick Mahomes supermamma efter att Randi, Jackson och Mia gått med på Taylor Swifts Kansas City Chiefs söndag

Även om Mahomes kanske känner sig trött idag, har hon hittat en “söt” person som nyligen kom i kontakt med Kansas City Chiefs-truppen.

Randi Mahomes möter Taylor Swift!

Taylor Swift har stavat sin magi på laget och Chiefs VIP-svit sedan hon kom för att stödja Röda havet. Å ena sidan blir hennes vänskap med Mahomes-familjens andra superkvinna, Brittany Mahomes, allt djupare‌; å andra sidan får Swift också kontakt med Randi Mahomes och hennes dotter.

I sin senaste matchup kände Randi bra vibbar i sällskap med Swift. Hon tillägnade sin IG-berättelse till den 12-faldiga Grammy-vinnaren och delade ett bedårande foto av Swift som slår sina armar runt Patrick Mahomes syster, Mia Randall. Hon sa: “Jag älskar hur söt Taylor var mot min tjej!!” med en girl power hashtag.

Swift har skapat magi på familjen Mahomes och Kelce den här säsongen, tillsammans med fotbollsentusiaster.

RELATED ARTICLES

Mest populär