Saturday, December 2, 2023
HemNBA"Jag är riktigt upprörd": Shaquille O'Neal lämnade besviken efter första halvan av...

“Jag är riktigt upprörd”: Shaquille O’Neal lämnade besviken efter första halvan av Superstar Rookie Showdown

Medan NBA traditionellt sett har varit en stor mansport, väckte 3-poängsskottet rimlig skepsis för det. Men med moderna hybrider ser den konversationen ut att vara över snabbt. Idag är de flesta av de bästa spelarna i ligan att göra överdimensionerade, förutom Stephen Curry. Dessutom är de nybörjare som skapar mest hype också giganter. Speciellt den här säsongen skulle fansen äntligen bevittna en strid som skulle kunna definiera nästa decennium-plus av NBA. Victor Wembanyama. Och Chet Holmgren. På grund av en skada som tvingade honom att missa hela sin rookiesäsong går Chet också in i säsongen som rookie. Som ett resultat var de två inställda på att möta i en mycket efterlängtad matchup. Shaquille O’Neal var dock knappast imponerad.

Dessutom skulle den store mannen gå så långt som att säga att han var “upprörd” över resultatet.

Den första smaken av Twin Towers showdown gör Shaquille O’Neal besviken

På grund av deras gigantiska ramar och kusligt likartade färdigheter, skulle en matchup mellan de 7-fots-plus individerna skapa hype. Dessutom, eftersom båda fungerade som den ideala arketypen för en modern stor, fanns det ytterligare förväntningar.

Men de första returerna har inte varit explosiva. I halvtid av deras första match någonsin, startar de två fotgängare. Och Los Angeles Lakers-legenden låter dem höra det.

“Jag är väldigt upprörd. Jag skulle vilja se killarna matcha lite mer. Men jag glömmer, det här är eran där alla byter…Vår kampanj var de två som gick på det. Och jag pratade om hur man måste slå fast att…Jag är lite besviken över att de två inte matchade varandra.”

RELATED ARTICLES

Mest populär