Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuilding"Jag är rädd": 4X Olympia Champion lämnar fitnessgemenskapen i ett frenesi med...

“Jag är rädd”: 4X Olympia Champion lämnar fitnessgemenskapen i ett frenesi med sina galna tävlingsbilder

Länge borta är de dagar då bodybuilding ansågs bara vara en mansdominerad sport. Eftersom många kvinnor fortsätter att omfamna området har Andrea Shaw blivit en ikonisk fitnessidol som fitnessvärlden ofta ser upp till.

Amerikas favoritvideo idag

Genom att vinna Ms. Olympia 2023 lade Andrea Shaw till sin fjärde raka titel till sin kattunge. Hennes ambitioner stannar dock inte där. Kroppsbyggaren ser fram emot 60-årsjubileumsupplagan av marquee-evenemanget 2024. Efter att ha fått ögonen på ett nyligen inlägg på sociala medier som antydde hennes planer för Mr. Olympia 2024, slutade fansen svimma över kroppens kroppsbyggnad. idrottare.

Herr Olympia lägger om Andrea Shaws segerbilder

Det officiella Instagram-handtaget för Mr. Olympia LLC delade om några bilder som delats av Shaw på hennes Instagram tidigare. Serien med bilder från 2023 års Ms. Olympias scen skildrade de segerrika ögonblicken Shaw hade vid evenemanget. I bildtexten skrevs det: “Drömmer fortfarande om Mr Olympia 2023 men ser fram emot Mr Olympia 2024 i Las Vegas den 11 och 12 oktober”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Mr. Olympia LLC (@mrolympiallc)

Den kvinnliga kroppsbyggaren är faktiskt glad över att hon vann 2023 års titel. Men det betyder inte att hon är villig att vila på lagrarna. Även om hon redan har skrivit historia genom att vinna fyra titlar, verkar Shaw tro att det nya året kommer med nya utsikter.

När fansen såg herr Olympia lägga upp Andreas magnifika bilder och poser kunde de inte stoppa sig själva från att reagera. De visade inte bara hennes stöd, utan de berömde henne också utan slut.

Andrea Shaw-fans hejar på sin idol

När en av fansen tittade på knäskålarna som Shaw stoltserade med, sa en av fansen: “Bro, titta på hennes knäskålar till och med”. Medan en annan hade blicken riktad mot hennes skrymmande axlar. “Fan, de bästa kvinnliga axlarna jag någonsin sett”, skrev de. Men en kommentar jämförde henne med ingen mindre än en av de största som någonsin prytt sporten, Ronnie Coleman, och frågade på skämt: “Syster är släkt med Ronnie Coleman?”

Ännu ett fan kommenterade, “Jag är rädd”, vilket indikerar hur hennes kroppsbyggnad till och med skulle skapa rädsla för de mest skickliga kroppsbyggarna. En annan Instagram-användare fortsatte till och med att säga “Detta är bodybuilding.”

LÄS MER: Arnold Schwarzenegger kommer inte att erbjuda fler prispengar än herr Olympia, Arnold Schwarzenegger gör ett stort tillkännagivande för Arnold Classic-fans

Andrea Shaw fortsätter att påminna världen om hur mäktig man kan vara om man lägger sitt hjärta i det. Hennes hängivenhet för sin passion kan ses av det enkla faktum att istället för att fira sin vinst eller prispengarna kunde hon inte vänta med att gå till gymmet nästa morgon. Vad tycker du om den kroppsbyggnad som den fyrafaldiga Ms. Olympia-vinnaren stoltserar med? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär