Saturday, December 9, 2023
HemUfc"Jag är orolig för hans mentala hälsa" - Conor McGregor märkte "Caged...

“Jag är orolig för hans mentala hälsa” – Conor McGregor märkte “Caged Animal” som tränare John Kavanagh och Ariel Helwani bekänner sina kamper

Det var ett bra tag sedan vi såg Conor McGregor kliva in i oktagonen. Hur har ledigheten påverkat honom? Fans kommer att behöva vänta tills han slåss igen för att få svaret på den frågan. Men hans käre älskade tränare John Kavanagh har kastat ljus över den tidigare dubbelmästarens mentala hinder för att hantera bristen på konkurrens.

Conor McGregor är utan tvekan en av de mest konkurrenskraftiga individerna i sporten. Hans konkurrenskraft är en av nycklarna till hans framgång i Octagon. Så en lång uppsägning, som den han har nu, oroar verkligen fans, vänner och familj om hans mentala hälsa.

John Kavanagh diskuterar Conor Mcgregor och hans försening med att återvända

John Kavanagh och Ariel Helwani i en intervju nyligen pratade om McGregors försening att återvända inne i oktagonen. Helwani, i intervjun, hävdade att han kunde höra frustrationen i McGregors röst i en intervju. Ariel Helwani sa att McGregor lät som ett “burdjur” som var ivrig att slåss.

Helwani hävdade hur McGregor under en liknande situation 2020 blev så frustrerad att han bestämde sig för att sluta slåss. UFC-journalisten jämförde honom sedan med Van Gogh, och jämförde McGregors kärlek till MMA med den för Van Goghs kärlek till målning och hur det kunde få honom att tappa förståndet. Helwani kommenterade sedan att han fick slåss i april och gjorde ett kort som kretsade runt honom. Han sa senare: “Jag är orolig för hans mentala hälsa.”

McGregors tränare, John Kavanagh, höll med om Helwanis uttalanden. Men han försäkrade honom att han mådde bra. Han sa: “Ja, det var jag också. Jag ska inte ljuga utan att höra honom idag och han hittar den här fantastiska gruppen av träningspartners och han gör åtminstone det.” Kavanagh höll med om att det inte är samma sak som att slåss inför en folkmassa, men är glad att McGregor får in lite träning.

John Kavanagh sa, “Det är en knackning som vi hör. Det var april, men nu är det juli.” Men han tror att det inte är “världens undergång”. Kavanagh förstår frustrationen McGregor kan känna eftersom MMA är något han verkligen tycker om att göra, och det kanske inte är så många år kvar för honom. Alexander Volkanovski är en fighter som kan relatera till McGregors passion för att slåss när han avslöjade liknande känslor efter UFC 294.

McGregor och Volkanovskis liknande konkurrenstänk

UFC fjäderviktsmästaren Alexander Volkanovski är också en individ som delar samma passion för att slåss som McGregor gör. “Volk” kämpar med sig själv när han inte är i lägret. Även om han inte är lika oberäknelig som McGregor, har Volkanovski några strider han möter när han är ensam.

Detta kan vara fallet för de flesta fighters eftersom, när du väl har vant dig vid att tävla och träna på hög nivå under större delen av din karriär, blir det svårare att bara slappna av. Speciellt för kampsporter har det förekommit fall där pensionerade fighters återkommit till att slåss. För det mesta, inte ens för pengarna, utan för spänningen att komma in i ringen.

“Jag kämpar lite” – Hjärtskärande bekännelse från Alexander Volkanovski har Jorge Masvidal, Dominick Cruz och UFC World blivit känslosam efter UFC 294

Vi kan vara säkra på att vi kommer att se McGregor tillbaka inne i oktagonen igen. Men är det möjligt att se honom komma tillbaka i april? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär