Friday, December 1, 2023
HemMMA"Jag är mer..." - Roberto Soldic avslöjar en nyckelegenskap som kommer att...

“Jag är mer…” – Roberto Soldic avslöjar en nyckelegenskap som kommer att hjälpa honom att vinna mot Murad Ramazanov

Roberto “Robocop” Soldic ser Murad Ramazanov som en tuff motståndare, men han är övertygad om att den ryske stjärnan inte kommer att kunna bromsa honom när han försöker börja sin ONE Championship-period med en smäll. Som sagt, den kroatiske fightern har inget annat än beröm för sin obesegrade motståndare, som han möter på ONE på Prime Video 5, denna fredag ​​den 2 december.

“Han är en komplett MMA-fighter – som alla i dag. Människor är idag kompletta MMA-fighters. Alla känner till jiu-jitsu. Alla kan brottning, boxning, konditionering, och nu är det också en annan tid”, sa UFD Gym-atleten.

Roberto Soldics vilja att vinna kommer att ge honom en seger mot Murad Ramazanov

“Murad har 11-0 [and] samma ålder som mig. Men jag tror att jag har mer erfarenhet än han och desto tuffare [set of] slagsmål. Jag hade också bättre motståndare. Men jag underskattar aldrig någon.”

Soldic och Ramazanov delar likheter i en mängd olika avdelningar. Båda männen är kända för sitt grappling-spel, har tunga händer och fungerar bra utanför stängslet.

Därför förväntar sig fightern känd som “Robocop” att deras welterviktsmatch kommer att bli en intensiv kamp. Men han tror att hans drivkraft att kickstarta sin karriär i ONE med en stor hårbotten kommer att få honom över gränsen till slut.

“Jag är mer hungrig än honom eftersom han nu har 3-0 i ONE Championship. Jag har inga bråk för de gav mig Murad direkt, och jag är precis som en ny kaka där, och han vet allt. Jag tror att jag är mer erfaren än han. Jag hade den tuffaste kampen, säger han.

Murad Ramazanov är en jämn match för Roberto Soldic

Ramazanovs perfekta löpning gör honom till en värdig motståndare för Soldic, som går in i den Singapore-baserade marknadsföringen med en överflöd av hype. 27-åringen är inte bara utrustad med konkussiv slagkraft, utan han har en fight IQ och kämpande skicklighet som har skapat många höjdpunkter på hjulen över hans 22-3 proffsrekord.

Soldic går in i den här matchen på en vinstsvit på sju matcher som har sett honom göra sex knockouts och göra anspråk på både mellanvikts- och welterviktsbälten i Europas största kampanj för mixed kampsport, KSW. Om hans hunger inte driver honom till en debutvinst på fredag, kan den brännheta MMA-prospektens självförtroende kanske.

“Jag tror på mig själv, och vad kan jag säga? Det är en väldigt tuff motståndare för mig, och jag gillar det här. Jag kan inte vänta på kampen, sa Soldic.

RELATED ARTICLES

Mest populär