Wednesday, December 6, 2023
HemTennis"Jag är krossad över att Tyskland är ute" - Serena Williams make...

“Jag är krossad över att Tyskland är ute” – Serena Williams make Alexis Ohanian skickar ett hjärtligt meddelande till Sydkoreas son Heung-Min vid fotbolls-VM 2022

Serena Williams man Alexis Ohanian är en ivrig fotbollsfan. 39-åringen följer noga det pågående fotbolls-VM. Medan Reddits grundare är ett fan av det tyska fotbollslaget, var deras utträde från VM en bitterljuv känsla för honom. Efter Tysklands utträde ur den prestigefyllda turneringen skickade Reddits medgrundare ett känslosamt meddelande till den sydkoreanska fotbollsstjärnan, Son Heung-min.

39-åringen är ganska aktiv på Twitter och uttrycker alltid sin åsikt i sociala medier. Han tog till sitt Twitter-konto för att reagera på det aktuella FIFA World Cup-scenariot.

Alexis Ohanian reagerar när Tyskland lämnar fotbolls-VM

Alexis Ohanian uttryckte sin besvikelse efter att Tyskland misslyckats med att kvalificera sig till FIFA World Cup åttondelsfinal. Det var dock något som gjorde honom glad även efter hjärtesorgen. Det var ren glädje i ansiktet på sydkoreanska spelare som jobbade riktigt hårt för att gå vidare till nästa omgång. Här är vad han skrev.

Jag är förkrossad över att Tyskland är ute, men sådana här scener är en vacker tröst. Grattis @Sonny7 + SK. https://t.co/KwuERgG3ZH

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 2 december 2022

”Jag är förkrossad över att Tyskland är ute, men sådana här scener är en vacker tröst. Grattis @Sonny7+ SK.”

Reddits grundare delade också en bild på den sydkoreanska fotbollsstjärnan Son Heung-min. På bilden kan vi se honom fira och överväldigande glad med tårar i ögonen.

DYK DYPARE

Idrott är en bra utjämnare. En persons elände kan vara en fröjd för en annan. Som sydkoreanska spelare har presterat i världscupen visste Ohanian att deras triumf var välförtjänt.

Serena Williams man tror att det finns en enorm affärspotential inom damfotboll

Alexis Ohanian är en stor förespråkare för jämställdhet och främjar därmed kvinnoidrott på affärsfronten. 39-åringen är en huvudinvesterare i NWSL-laget Angel City FC. På tal om sin affärsvision för spelet, hävdade Ohanian en gång att det finns en enorm affärspotential inom damidrott.

Vidare förklarade Reddits grundare att en stor ära för detta går till det amerikanska damlandslaget, som vann sitt fjärde rekord i världscupen 2019.

Serena och Ohanians dotter Olympia har också visat ett enormt intresse för fotboll. Det ska bli intressant att se om femåringen går i sin mammas fotspår för att bli idrottare.

Följer du fotbolls-VM 2022 i Qatar? Hur reagerade du på att Tyskland kraschade ur turneringen?

RELATED ARTICLES

Mest populär