Wednesday, February 28, 2024
HemBusch Light Clash at the Coliseum"Jag är fortfarande skyldig honom" - Savage Kyle Busch kastar bort ärkefienden...

“Jag är fortfarande skyldig honom” – Savage Kyle Busch kastar bort ärkefienden Joey Logano för Jeopardisig Him förra säsongen

Med så mycket på spel i NASCAR tenderar förare att stöta och förstöra rivaliserande förare ofta. I det senaste loppet på Colosseum, med bara en kvarts mil att arbeta med, fanns det inget att gömma sig för någon av förarna från att vara i kontakt med andra bilar. Den andra aspekten av denna aggressiva racing är dock att den förmånen ofta återkommer.

Kyle Busch och Joey Logano delade med sig av deras perspektiv i intervjun efter loppet, för att ta itu med just dessa farhågor om hur man ska hantera säsongens tidiga sparsamhet. Logano, som delar med sig av sitt ofiltrerade resonemang, sa att det vanligtvis är ett öga för öga, och det är den del av racing som varje förare innehåller. Men han insåg snart att han gjorde det tufft med Busch den senaste säsongen, och den tvåfaldiga mästaren var snabb med att meddela honom att han kanske skulle ha en på väg 2024.

Kyle Busch är ute efter att få jämnt med Joey Logano

För Kyle Busch var sammandrabbningen på Colosseum en solid start på hans säsong. Han slutade tvåa, strax efter vinnaren, Denny Hamlin. Men under intervjun efter loppet påminde han sarkastiskt Joey Logano om förra årets incident, där han snurrade Buschs nr 8-bil. Joey Logano, som försöker föra fram sin sak när han förklarar den sanna naturen av tävlingsracing, sa: “Racing är vanligtvis ett öga för öga fler gånger än inte.

“Vi försöker komma ut med förklaringar av vad som hände och misstag är misstag. Jag har varit i båda ändarna av det. Jag fick Kyle förra året.” På detta svarade Busch omedelbart: “Jag är fortfarande skyldig honom”. Logano fortsatte vidare med att tillägga, “Jag menar att det är en del av racing här och du försöker att inte göra det eftersom du vet att det finns större lopp längs linjen men ibland är du på en dålig plats och du gör bara misstag och det kan hända också.”

Kyle Busch tog upp hur sådana scenarier kan undvikas beroende på vem du springer med. “Jag menar att många av dessa killar förmodligen inte har lärt sig någon respekt under åren i serien som de tävlar och det har typ hittat sin väg till vår serie tyvärr.” Med tanke på Busch Light Clashs karaktär har smällar och stötar liksom blivit normen, och då och då försöker förare ofta återgälda tjänsten under själva loppet.

Läs mer: Kyle Busch & Joey Logano blir sarkastiska efter att ha blivit förbisedda av NASCAR Docuseries

Trots att han undvek allt kaos och slog mot Clash, lämnade Kyle Busch hemmet med en osmaklig känsla efter att ha slutat #2.

En tvåa vid Busch Light Clash svider för Busch och hans team

RCR:s nr 8 var bland de ledande förpackningarna under större delen av första halvan av racingen på Colosseum, precis bakom Ty Gibbs och Joey Logano. Med 10 varv kvar av loppet var Busch fortfarande i striden på #4. Även under förlängningen andades han Hamlins nacke, men nr 11 från JGR släppte inte ledningen och tog den rutiga flaggan. 39-åringen kände sig besviken efter att ha tagit hem vinsten men var glad över att ha haft en bra tävlingsnatt.

“Det svider definitivt. Jag kände att den första halvleken var vi bättre, hade en bättre bil, bättre än den 11. Men några av justeringarna vi gjorde var inte lika bra, några av justeringarna de gjorde var bättre. Allt som allt, glad över att ha en bra natt, glad att komma ut här i ett stycke även med alla stötar och smällar och allt annat som händer.” sa Busch i en intervju efter loppet.

Med Daytona 500 härnäst kommer Kyle Busch att ha en möjlighet att göra upp sina oavslutade affärer i Cup-serien genom att vinna sin första vinst i tältevenemanget.

Inlägget “I Still Owe Him” ​​– Savage Kyle Busch slänger ärkefienden Joey Logano för Jeopardisig Him Last Season dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär