Friday, February 3, 2023
HemGolf"Jag är faktiskt glad att jag gjorde det: Paige Spiranac dödar eld...

“Jag är faktiskt glad att jag gjorde det: Paige Spiranac dödar eld med eld efter upprördhet orsakad av hennes “osensibiliserade” inlägg

I nutiden, ju mer inflytelserik du är, desto mer hat får du. Hat anses vara en normal del av en influencers liv. Men är det hälsosamt? Med det största onlineinflytandet inom golf avslöjade Paige Spiranac en gång hur hon, i ett försök att skratta bort hatet, satte stopp för sina missbrukares elaka kommentarer.

I sitt senaste avsnitt av “Playing a Round with Paige Renee” öppnade Spiranac upp om hennes förföljelse och övergrepp. Hon hade ett annat konto, med hennes fullständiga namn, som folk på college skulle förfölja och skicka henne hat på. De skulle trolla henne för det och lämna henne upprörd. Så hon skapade istället ett annat konto och döpte det till Paige Renee och började lägga upp golfvideor. “För vem kan göra narr av det?” hävdade hon.

Influensarens beslut var en välsignelse eftersom hennes sida nu har 3,7 miljoner följare. Hon avslöjade att hon, som en del av sina inlägg, under cirka tre veckor, hade en torsdagsritual som hette “Törstig torsdag”, där hon skulle lägga upp det “galnaste DMS” som hon hade fått och skratta åt dem med sina fans.

En vecka postade hon ett DM som hon tyckte var roligt, men hennes fans var förskräckta. Den ex-proffs golfaren sa: “De var förolämpade. Det var väldigt konstigt, läskigt sexuellt.” Spiranac insåg i det ögonblicket hur okänslig hon var för de störande meddelanden och svar hon fick.

Hon tillade vidare hur rolig och ironisk händelsen var och sa: “Vilket också är roligt eftersom folk säger att jag hatar att bli objektifierad, men jag är så okänslig för, du vet, de här kommentarerna som händer varje dag.” Den sociala medieikonens fans insåg då hur svårt hennes liv var.

Hur gjorde Paige Spiranac stopp för de hemska kommentarerna hon fick?

Paige Spiranac hävdade att det var den sista dagen hon någonsin skrev det eftersom hon inte ville att andra skulle känna sig obekväma. Men den blonda skönheten var glad över att ha lagt ut det. Hon sa, “Jag kommer att säga, efter att ha gjort det, alla DMS som jag fick var mycket bättre… Så jag är faktiskt glad att jag gjorde det.”

Maxim 2022’s Sexiest Woman Alive sa hur chockade männen som följde henne var över att se vad andra skulle posta när de trodde att ingen skulle se det. Hon förklarade att hon var glad att hon hade postat det senaste meddelandet eftersom det fungerade som en ögonöppnare för hennes fans, och hon får nu sällan några “dåliga meddelanden”.

Golfens skönhetsåtgärder hade oväntat visat sig fruktbara. Hon hade kunnat åstadkomma förändring för dem som misshandlade och hatade henne. Men kommer det att hålla? Eller är det bara en tidsfråga innan hatet kommer tillbaka? Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär