Sunday, February 25, 2024
HemLindsey Vonn"Jag är evigt tacksam": Känslomässiga Lindsey Vonn tar Internet på en Trip...

“Jag är evigt tacksam”: Känslomässiga Lindsey Vonn tar Internet på en Trip Down Memory Lane

En av de mest dekorerade skidåkarna i historien, Lindsey Vonn har verkligen omdefinierat termen “snabb” i skidracing. Den heroiska banbrytare idrottaren förkroppsligar andan av grus. Som ett testamente för det grymma jaget har Vonn redan beskrivit sina fitness- och äventyrsmål för år 2024. När det nya året började har Vonn redan beskrivit. Nu kom tiden att se tillbaka och det var inte bara till det nyss avslutade året.

Amerikas favoritvideo idag

Det verkade som att när året började tog sig Vonn tid att återigen minnas hur hon gjorde sig själv. Vid sidan av det sådde den alpina skidlegenden också fröet till framtidens förhoppningar.

Lindsey Vonn visar upp girl power

Lindsey Vonn tog nyligen till sin Instagram för att lägga upp en serie bilder som visar legendens segerrika ögonblick. Den sista bilden i serien var dock enastående. Vonn sågs tillsammans med en grupp unga flickor i en muskelspännande ställning. Vonn rubricerade det som “Unleashing Girl Grit Det är upp till oss alla att stödja, inspirera och bygga vår nästa generation… Till de som inspirerat och stöttat mig, jag är evigt tacksam Jag kan inte vänta med att se vad tjejerna av morgondagen kommer att uppnå… Jag vet att de kommer att påverka vår värld på ett positivt sätt .” Intressant nog är dessa precis vad Vonns foundation namne foundation gör.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av LINDSEY • VONN (@lindseyvonn)

Lindsay Vonn Foundation är byggd med det centrala uppdraget “att ingjuta grus hos unga flickor över hela landet”. Stiftelsen ser till att försegla de förbisedda möjligheter som kan vara det vinnande betet i framtiden. Dess uppdragsförklaring lyder: “Grit är kärnan i vår identitet. Det är den avgörande faktorn som kan skilja ambitiösa tjejer från alla andra.” Vonn själv definierar det.

Genom att vinna 82 världscuper tillsammans med tre olympiska medaljer är Vonn en förkroppsligande av framgång inom skidåkning. Hon har också vunnit fyra världsmästerskap för damer (2008–10 & 2012). När hon drog sig tillbaka från fältet för fyra år sedan, markerade hon också sin livfulla närvaro som entreprenör och bästsäljande författare, trots att hon möter hinder. Och hennes grus har bländat i alla dessa.

Lindsey Vonns legendariska grus

Även om Lindsey Vonn har gått i pension från professionell konkurrens är hennes livshistoria ett motiverande fenomen för alla unga flickor. Enligt Vonn, “Jag visste att jag ville bli stor och verkligen göra skillnad i världen”, och ingen mindre än den olympiska alpina skidåkaren Picabo Street är hennes inspirationskälla som hon träffade som ung. Hon tillägger vidare, “Alla förtjänar en chans att tro på sig själva och följa sina drömmar.” Vonn jagar fortfarande dessa drömmar, vilket framgick nyligen.

I sitt första Instagram-inlägg 2024 publicerade Vonn ett klipp av sig själv när hon åkte skidor i nattens mörker. En Instagram-användare försökte råda henne att “nöja sig klar och skaffa barn”. Vonn tog det rakt på sak att ge ett passande svar, bara för att bevisa att kvinnor inte bara handlar om att bilda familj. Med sitt senaste inlägg lyfte Lindsay Vonn återigen fram denna uppfattning om hennes och hennes oändliga tro på kvinnlighet.

SE BERÄTTELSE – Surf- och spelfans får massiv uppsving efter spännande uppdatering på GTA 6

RELATED ARTICLES

Mest populär