Friday, December 8, 2023
HemBasketball"Jag är en vanevarelse, jag ändrar mig aldrig": Shaquille O'Neal avslöjar äntligen...

“Jag är en vanevarelse, jag ändrar mig aldrig”: Shaquille O’Neal avslöjar äntligen sin favoritmåltid från $3 miljarder+ och säljer snabbmatsfranchise

Vad Shaquille O’Neal än gör så gör han det stort. Oavsett om det är hans livsstil eller matvanor. Den 4-faldiga mästaren påstår sig vara på “diet”, men hans favoritmåltider får dig att ifrågasätta det påståendet. I det senaste avsnittet av ‘Big podcast with Shaq’ avslöjar han äntligen sin favoritmåltid från ‘International House of Pancakes’, populärt känt som IHOP. Dessutom delar han med sig av sitt val av måltider från andra livsmedelsföretag.

Under podcasten delade en av medvärdarna Nischelle Turner en fråga från ett fan. Fansen ville veta vad Shaq beställer från IHOP. Shaq svarade omedelbart korv, ostomelett, kärnmjölkspannkakor och apelsinjuice. Han beställer tydligen samma måltid när han går till den 3 miljarder dollar som säljer snabbmatsfranchisen. Shaq experimenterar inte med sina matval och sa: “Jag är en vanevarelse, jag förändras aldrig.”

Dessutom, när Shaq går till våffelhuset, där beställer han åtta äggröra med ost, två korvar, en smörgås med kexost, en UNO-våffla och kall apelsinjuice med is. Och när han går till McDonald’s får han en dubbel cheeseburgare, 10 nuggets och en dietcola. Efter detta sa han, “för att jag är på diet.” Det tog inte lång tid för Turner att sprängas av skratt.

Shaq avslöjade också för panelen sitt favoritchip, ett paket Cheetos. Paketet han höll i var ett paket i familjestorlek. Men hans stora hand fick det att se ut som ett litet paket.

Shaquille O’Neal kämpade mot fetma

Shaquille O’Neals ovan nämnda diet måste ha chockat dig. Vad som är mer chockerande är att Shaq en gång varnades av läkarna som sa: “Vill du dö?”

Efter att hans tidigare lagkamrat och nära vän Kobe Bryant dog, gick Shaq på en matrunda. Han drunknade i sorg och började binga, och det gick inte. Los Angeles Lakers-legenden vägde vid ett tillfälle cirka 415 pund.

.@SHAQ varit i viktrummet 👀💪 pic.twitter.com/nyG706zM6x

— Bleacher Report (@BleacherReport) 17 september 2022

Snart insåg Shaq de negativa effekterna av fetma och bestämde sig för att sätta sitt liv och hälsa på rätt spår. Han började träna på gymmet och började träna tungt. Han gick ner 50 kg, och kroppsförvandlingen vid 50 års ålder var anmärkningsvärd. NBA-världen blev chockad över att se hans förvandling.

Vilken är din favorit snabbmat? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär