Wednesday, December 6, 2023
HemBaseball"Jag älskar dig" - En tårögd Jennifer Lopez tackade en gång dåvarande...

“Jag älskar dig” – En tårögd Jennifer Lopez tackade en gång dåvarande fästmannen Alex Rodriguez och hennes nära och kära när hon tog emot en högsta ära

Alex ‘A-Rod’ Rodriguez dejtade många kändiskvinnor i sitt liv, där varje förhållande fick allmän uppmärksamhet. Men en romantisk parning av honom överträffade all publicitet som hans kärleksliv fick tidigare. Det var hans förhållande till popmusiksensationen och den kritikerrosade skådespelerskan Jennifer Lopez.

MLB-ikonen ‘A-Rod’ spelade tillsammans med många elitspelare under sina aktiva år. Men när det gäller popularitet stod Rodriguez med huvud och axlar över de flesta av sina samtida. Således, när Rodriguez stjärnvärde överensstämde med Lopezs, ökade styrkan i hans universella erkännande ytterligare. Medan Rodriguez och Lopez dejtade verkade de vara ett oskiljaktigt par.

Efter att ha blivit kära tillbaka 2017, förlovade sig paret 2019 under en semester. Det ömsesidiga stöd som de gav varandra, återspeglades således i deras professionella ansträngningar. Lopez vann ett pris för sin film “The Hustlers” 2020. Samtidigt som Lopez tog emot priset såg Lopez till att tacka Rodriguez mitt i tacktalet.

Jennifer Lopez tacksamma ord mot Alex Rodriguez vid ett globalt evenemang

Alex Rodriguez fick mycket beröm av sin dåvarande fästmö Jennifer Lopez när hon tog hem Spotlight Award. Lopez fick äran på Palm Springs International Film Festival 2020. Hon fick kritisk uppskattning för sitt framträdande i filmen “The Hustlers”, där hon spelade en bifigur. Dessutom var hon till och med medproducerad av filmen.

Medan hon talade på evenemanget genom att kämpa tillbaka sina tårar, sa en känslosam Lopez: “Herregud, jag känner bara lite för att gå. Jag är så glad att jag är här, men jag vill också ta slut, mer. Jag är så nervös. Tack Loreen för det. Det var så sött. Du vet, jag är inte van vid allt det där berömmet. Och slutligen, min partner i livet, min kärlek, Alex Rodriguez. Han får mig att känna mig som en vinnare varje dag. Så när jag vinner… jag älskar dig.”

DYK DYPARE

Lopez tillade, “Så alla begåvade kvinnor där ute som skriver filmer, producerar filmer och regisserar filmer, stödjer varandra. Och berätta dina historier och kom ihåg, nej är inte ett svar, det är en möjlighet. Tack än en gång så mycket Palm Springs Film Festival, för detta pris.”

Dagens vistelseort för det inbitna paret älskare

Den passionerade romansen mellan Rodriguez och Lopez fick ett nedfall, och de bröt upp 2021. Lopez återförenades snart och återuppväckte sin förlorade kärlek med sin tidigare fästman, den världsberömda skådespelaren Ben Affleck. Således är Lopez och Affleck nu ett lyckligt gift par. Medan Rodriguez för närvarande dejtar en träningsinstruktör och entreprenör vid namn Jaclyn Cordeiro.

Tror du att Alex Rodriguez och Jennifer Lopez gjorde det perfekta kändisparet?

RELATED ARTICLES

Mest populär