Wednesday, December 6, 2023
HemeSports"Jag älskade delen där ..." Gaming Community Brutally Roast Blizzard för Overwatch...

“Jag älskade delen där …” Gaming Community Brutally Roast Blizzard för Overwatch säsong 2 mikrotransaktioner

Free-to-play multiplayer-spel är mycket vanliga nuförtiden, och de flesta av dem har mikrotransaktioner. Ibland säljer de karaktärsskinn, vapenskinn och själva vapen. Detta är en vanlig affärspraxis för utvecklare av gratisspel. Overwatch 2 är ett sådant spel. Det är en direkt uppföljare till Blizzards förstapersons multiplayer-hjälteskjutare som lanserades i mars 2016.

Spelet, tack vare dess utvecklares rykte, var redan hypad nog. Dess beroendeframkallande gameplay och olika spellägen och dess karaktärer gjorde den till en favorit hos fans ganska snabbt.

I år lanserade Blizzard Overwatch 2, en direkt uppföljare till deras 2016-spel. Detta spel, till skillnad från sin föregångare, är en gratis-att-spela-titel. Den har en robust varubutik och som alla andra gratisspel, ett spelpass. Spelet lanserades till ett blandat mottagande från fansen. Det föreslogs att detta spel belönar XP orättvist och tvingar spelare att spendera pengar på saker istället.

Mitt i all den kontroversen meddelade Blizzard att de skulle fixa XP-belöningarna. Med säsong 2 skulle många andra nya saker komma för att göra spelets belöningar mer tillgängliga för icke-betalande spelare. Dagen har äntligen kommit och Blizzard har äntligen släppt trailern för Overwatchs säsong 2, och fansen är inte särskilt entusiastiska.

Overwatch-fans hånar Blizzard efter släppet av trailern för säsong 2

Fans efter att ha sett trailern gör bara narr av Overwatch 2:s butik och pratar bara om hur den har överprissatt innehåll.

Fansen har helt enkelt översvämmat videons kommentarer med konstiga ordlekar som är relaterade till spelets hjältar. Så låt oss ta en titt på några av dessa kommentarer.

Som vi kan se är fansen inte nöjda med tillståndet för Blizzards Overwatch 2. Spelet i sig har dock fortfarande ett enormt antal samtidiga spelare. Blizzard har kanske något i planer för att få dem att spela.

För spelare omedvetna är Blizzards Overwatch en serie förstapersonshjälteskjutare. Hero shooters är spel där spelarna får välja bland en grupp färgglada karaktärer. Var och en av dem har en speciell förmåga och ett speciellt vapen att använda.

Overwatch 1 var också det spel som folk hävdar tog med sig loot boxes till triple-A-spel med stor budget. Och det fungerade till och med som en inspirationspunkt för andra utvecklare att lägga till någon sorts loot boxes till sina spel. Kanske är fansen oroliga för att Overwatch 2 skulle orsaka något liknande. Vi ska vart detta leder.

SE DETTA NU- Valorant Agents Overfarna spelare bör undvika

RELATED ARTICLES

Mest populär