Wednesday, December 6, 2023
HemNASCAR"Jacked" Dale Earnhardt Jr lämnade NASCAR World i misstro efter övermänsklig ansträngning...

“Jacked” Dale Earnhardt Jr lämnade NASCAR World i misstro efter övermänsklig ansträngning tidigare i år

Även vid 48 års ålder, NASCAR Hall of Famer, går Dale Earnhardt Jr med stora vapen. Junior hade tidigare meddelat att han skulle fortsätta tävla ännu mer under 2023. Dessutom, för att bevisa att han fortfarande är lämplig för att tävla, delade NBC ett gammalt klipp där Junior synligt bänkpressade enorma 315 pund med lätthet.

I videon ser vi Junior bli tillfrågad om han skulle slå ut detta och pekar mot vikterna. Junior, svarar, “Ja, jag borde nog sträcka på mig. Vill inte dra en hammy.” Senare kallar det en vanlig skada. När intervjuaren frågade om han behövde en plats, nekade Junior hans hjälp och sa att han hade några vänner att hjälpa honom, och pekade på de jackade killarna i bakgrunden. Junior tog sedan ett tryck, med hjälp av spottarna, och hjälpte honom i hans strävan.

Men vid ett tillfälle såg det ut som att observatörerna gjorde större delen av lyften, och Earnhardt kämpade medan han tryckte upp vikten igen.

För ett tag sedan hade Junior meddelat att han skulle köra Bass Pro Shop Camaro i Xfinity-serien under två lopp under säsongen 2023. Och genom att lyfta vikterna fick han fram sin poäng att han var helt redo att ta sig an utmaningen att tävla vidare och även att han var tillräckligt vältränad för att göra det.

Fansen reagerar på Dale Earnhardt Jrs bänkpress

Reaktionerna på Juniors bänkpress var blandade. En del av dem älskade absolut att NASCAR-ikonen kunde dra bort det, och andra var inte så roade att spotters gav mer än en hjälpande hand till Earnhardt.

Fans kommenterade,

“Jag visste inte att Junior var så häftig, wow!”

“Junior har fortfarande vapnen att tävla”

“Jag håller mig till mina 12 ounce lockar!”

“Dale Jr, upphör aldrig att förvåna över allt han gör!!!!”

“Dra en hammy

Men videon övertygade inte alla om att Junior kunde välja allt detta på egen hand.

“Spotters stödde 75 % av den vikten

“De två killarna på sidan gjorde lyftet, det enda han lyfte var hans armar. och läppar….”

Dale Jr. är inte precis en kroppsbyggare, utan en racerbilsförare, en mediamogul och en framgångsrik lagägare. Men bänkpressförsöket Earnhardt skulle ha lyckats med verkade imponerande, och han fick också fram sin poäng.

RELATED ARTICLES

Mest populär