Thursday, November 30, 2023
HemNBAJabari Smith Jr. avslöjar den ena LeBron James drag som påverkade honom...

Jabari Smith Jr. avslöjar den ena LeBron James drag som påverkade honom mest

Houston Rockets andraårsforward kan då och då ses i rubrikerna på olika tabloider. Jabari Smith Jr. beskärade sina färdigheter på Sandy Creek High School i Tyrone och var ett mycket imponerande utkast under säsongen 2022–23. Den kraftigt perimeterorienterade, lean power forwarden med 7’2 vingspann verkar vara en potentiell spelare att lägga till laguppställningar i avsaknad av en riktig center.

När det gäller hans spelskapande, hämtar powerforwarden inspiration från ett antal basketstorkar. Allt från Kevin Durant till LeBron James, spelaren verkar lära sig mycket av sina idoler. När han kliver in i defensiv storhet, kan hans inspiration vägleda honom framåt?

Jabari Smith Jr. berömde LeBron James

Ett känt sportmediahus, Sportskeeda, gjorde en exklusiv med Houston Rockets power forward. Genom att rada upp ett spektrum av frågor kom intervjuaren på något sätt till den punkt där han frågade om hans takeaways från hur LeBron spelar. Det som gjorde frågan ännu mer intressant var att frågan var förknippad med en tidsram när Smith Jr växte upp. “Låssmed” svarade på frågan, Vad kan du inte ta bort? Det är hans engagemang för spelet, även när alla tvivlar på honom, och han hanterar många nejsägare.”

För att lägga till berättelsen blev en-mot-en ännu mer intressant när “Locksmith” sa att hans far hade spelat mot LeBron. På frågan om han berättade för King James eller inte verkade spelaren ganska villig att berätta historien. Smith Jr. sa: “Det var ganska coolt. Jag berättade för honom att han spelade mot min pappa, och jag spelar mot honom nu, och bara att det hela är full cirkel.”

Det är faktiskt en hel cirkel, med till och med James planerar att spela tillsammans med sin son.

Har Jabari Smith Jr. förbättrats som spelare?

Jabari Smith Jr. är ett chip från det gamla blocket, och det går inte att förneka faktumet eftersom hans spel bara är en moderniserad version av vad hans far skildrade på lövträet. Spelaren har en smalare kroppstyp; det är en historia under utveckling eftersom spelaren till och med har gått upp nästan 20 pund sedan han kom till Auburn. Även om spelaren fortfarande står oslagbar jämfört med Chet Holmgren, som missade förra säsongen, kan hans försvarsambitioner öppna upp några arenor för honom.

Även om det är hans andra år i ligan, med ett snitt på 12,3 poäng per match och sju returer, gör powerforwarden fortfarande förra årets poäng. 20-åringen verkar vara en sällsynt spelare som är snabb att erkänna att hans defensiva förmågor fortfarande behöver lite arbete.

Vad är din åsikt om ex-Auburn Tigers? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär