Wednesday, February 28, 2024
HemBoxing"I've Literally Cried": Timmar efter mars comeback-meddelande skriver Amanda Serrano ner ett...

“I’ve Literally Cried”: Timmar efter mars comeback-meddelande skriver Amanda Serrano ner ett hjärtligt meddelande till Jake Paul medan hon svarar till Misfits ex-värd

Most Valuable Promotions (MVP) meddelade det på torsdag Amanda Serrano är inställd på att rubriken ett betydande boxningsevenemang. Den enhetliga damfjäderviktsmästaren kommer att tävla i sitt hemland Puerto Rico i början av nästa år. I en oväntad vändning, Jake Paul är planerad att medverka i co-main event.

Amerikas favoritvideo idag

Matchupen mellan Amanda Serrano och Nina Meinke är planerad till 12 omgångar på tre minuter. För en dag sedan tillkännagav Serrano denna kamp och fortsatte sedan med att uppskatta sin manager, Jake Paul. Hon har alltid berömt Jake Paul för att ha visat henne den rätta vägen till berömmelse och utnyttja sin talang. Så pass att hon till och med blev den högst betalda kvinnliga idrottaren.

Amanda Serrano sjunger Jake Pauls lov

Efter Serranos kampmeddelande nämnde ett fan i sina inlägg på X hur Jake Paul har stor respekt för sin pugilist Serrano. Boxaren Amanda Serrano kikade till och med in och utökade ett positivt perspektiv på Jake Paul. Serrano uttryckte sin övertygelse om att den respektlöshet Paul får ofta drivs av trender och kamratinflytande. I motsats till den populära berättelsen delade Serrano en annan synvinkel. Hon betonade att lära känna Jake Paul leder till en “fullständig förändring av hjärtat.”

Dessutom, i hennes nästa tweet, svarade Misfits ex-värd, Wade PlemAmanda Serrano förmedlade att hon var på “moln 9” efter tillkännagivandet av hennes nästa kamp och avslöjade, “Jag har bokstavligen gråtit.”

Serrano tog upp de vanliga negativa uppfattningarna om Jake Paul och hävdade att han “inte är i närheten av vad folk säger.”

Inte bara detta, Paul tog saken i egna händer för att göra Serrano till den högst betalda kvinnliga idrottaren i hela världen.

Serranos väg till berömmelse och pengar

Innan hon gick med i MVP mötte Amanda Serrano, trots att hon var en av de mest dekorerade boxarna i sporten, en betydande undervärdering och underbetalning. Enligt Jake Paul kämpade Serrano för magra summor som $10 000 till $15 000, vilket gjorde honom förbryllad. I en intervju 2022 med Sun SportPaul avslöjade Serranos ekonomiska kamp och uttryckte sin förvåning över så låga inkomster.

Han sa: “Hon berättade för mig vid den tiden att hon kämpade för $10 000, $15,000. Så det är coolt att äntligen se henne få en sjusiffrig lönedag.” Paul erkände Serranos status som en av de största kämparna och hävdade att hon borde ha tjänat “miljoner dollar”. För några månader sedan delade Serrano på Instagram att hon har blivit den mest tjänande kvinnliga boxaren globalt.

Hon uttryckte också tacksamhet till sponsorer, MVP och Paul för deras stöd. Paul återgäldade känslan på sin Instagram Story och kallade Amandas framgång för hans “största prestation inom boxning” och prisade henne som “GET”. Så båda respekterar varandras engagemang i sitt liv, och Paul har stora ambitioner för Serrano att gå vidare. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär