Friday, February 3, 2023
HemGolf"It's the Biggest Bull**" - Bad Boy John Daly uttryckte en gång...

“It’s the Biggest Bull**” – Bad Boy John Daly uttryckte en gång strängt sina djärva åsikter om en “slumpmässig” PGA Tour Policy

Om man ska tänka på den mest orädda högtalaren bland alla professionella golfare, John Daly skulle definitivt toppa listan. Förutom sina fantastiska golffärdigheter är den 56-årige mästaren känd för sina djärva kommentarer. Dessutom har många av hans kontroversiella uttalanden lett honom rakt in i enorma kontroverser. I ett sådant fall talade han om PGA Tours policy för drogtester och gav sina tankar om det.

John Daly om PGA Tours policy för drogtester

John Daly är känd av så många anledningar bland golffans. Från hans färgglada byxor och upprörande outfits på planen till hans sällskapliga livsstil, fans gräver allt om golfess. Men inget av det leder golfaren till problem förutom en sak – hans orädda och kontroversiella uttalanden.

Det har knappast blivit en intervju efter vilken Daly inte har kommit ut på nyheterna för att ha sagt något ingen hade förväntat sig. Och på liknande sätt fanns det en tid då han slog rubrikerna för att han kallade ut PGA-touren för dess påstådda inte-så-slumpmässiga drogtesterpolicy.

Daly var med i SiriusXM:s “Hit It Hard with John Daly” när han blev tillfrågad om saken. Och hans påståenden om PGA Tours enligt uppgift orättvisa sätt att testa spelare för droger chockade hans fans. På frågan om testet var slumpmässigt sa Daly: “Inte alls…” Jag ska spela klockan 1:50 på fredag, så de är [going to] Hämta mig ungefär 6:52, klockan 7.”

Det visade sig att golfaren visste exakt när han skulle testas härnäst. “Det är de största tjurarna…”, tillade han. “Jag är ledsen, jag ska säga det, böta mig. Jag bryr mig inte om vad du gör, fixa dem nu, böta mig, men jag är trött på det.”

DYK DYPARE

Som avslutande av sina kommentarer om frågan kallade Daly också hela drogtesterpolicyn för “ett stort skämt”. Enligt hans påståenden testades han i varje turnering oavsett var han gick. “Jag är så trött på att det är “slumpmässigt.” Det är inte slumpmässigt, säger han.

Men PGA Tour svarade på hela fiaskot och sa att det berodde på deras policy för “måltestning”. Enligt deras regler fick PGA Tour testa vissa spelare baserat på deras historia. De sa också att det inte var rätt för dem att offentligt nämna namnen på dessa spelare. Men å andra sidan sa de också att baserat på Dalys testhistorik, “det verkar som om vi behöver göra det igen”!

Vad tycker du om Dalys åsikter? Har han någon anledning att vara arg på PGA-touren?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär