Friday, February 3, 2023
HemGolf"It's imminent": Tiger Woods senaste kraftfulla uppenbarelse om Charlie Woods spel lämnar...

“It’s imminent”: Tiger Woods senaste kraftfulla uppenbarelse om Charlie Woods spel lämnar golfvärlden i jubel

Tiger Woods är utan tvekan en golflegend. Och det verkar finnas en golfgen i Woods blod. Den 15-faldiga majorvinnarens systerdotter är också en proffsspelare, och Charlie Woods, hans son, har spelat briljant i juniortävlingarna. Många fans tror att Charlie så småningom kommer att slå Tigers otroliga rekord.

I ett videoklipp nyligen erkände Tiger att hans son redan hade överträffat honom i en aspekt av spelet och det har skakat golffansen.

Golfvärlden reagerar på att Woods erkänner att hans son slog honom

Tiger Woods gjorde nyligen ett par med Rory McIlroy i “The Match” och möttes mot Jordan Spieth och Justin Thomas. På kursen riktades en fråga till Woods om hans son Charlie: “Kör han ut dig?”

Woods, utan att hoppa över ett slag, sa: “Jag hatar att säga det, men jag måste erkänna det: han gjorde det äntligen.”

Tiger erkänner att hans son Charlie körde en längre bilresa än han häromdagen. Charlie är bara 13 år gammal 😳#CapitalOnesTheMatch pic.twitter.com/6PKyjLQjTK

— Bleacher Report (@BleacherReport) 11 december 2022

Woods tillade att han hade “snurrat en” och Charlie hade “tomahawked en” och slog Tiger. Golfproffsets ord spred sig som en löpeld i golfsamhället. Fansen var förundrade över Charlie.

Kommer Tiger verkligen att ge oss sin son i 20 år? Jag är här för det

— jvwright0904 (@johwri89) 11 december 2022

Jag älskar Charlie🤣 pic.twitter.com/agwBaN0Tun

— Dupestah (10-2) (@XSchlough) 11 december 2022

Charlie Woods nation vi här ute!!! pic.twitter.com/czssXl7yib

— NBA Slime (@TerryFranconia) 11 december 2022

Ett fan fortsatte också med att lustigt konstatera att Woods rimkunskaper i klippet var fantastiska.

Tiger släpper en låt i tre delar som heter I Admit It

— Hillbilly Cop Supporter (@HCS911) 11 december 2022

Medan ett fan slog ut mot Tiger och antydde att han var tvättad, försvarade en annan Woods och sa att hans skott var felträffat, men erkände sedan Charlies skicklighet och sa: “Det är nära förestående att bli en vanlig händelse.”

Imponerande att notera att ett missöde var inblandat med det resultatet. Men ja, det är nära förestående att bli en vanlig företeelse.

— Joe R (@Joe3point0) 11 december 2022

Tvättad

— Gale Limbus (@GaleLimbus1) 11 december 2022

Fansen är verkligen glada över att se Charlie ta sin fars plats som golfproffs.

När kommer Tiger Woods och Charlie att spela tillsammans i golfvärlden?

Fansen kommer själva att kunna avgöra vems sving som är bättre den här veckan. Charlie och Tiger spelar båda som ett lag vid PNC Championship nästa vecka. De kommer att spela i ett 36-håls scramble-format under två dagar. Evenemanget börjar den 15:e med ett tvådagars pro-am-möte, följt av det officiella mästerskapet den 17:e.

Duon kommer att få sällskap av 19 andra proffsgolfare i par med en familjemedlem för att tävla vid evenemanget. PNC Financial Services sponsrar evenemanget och det hålls på Ritz-Carlton Golf Club i Orlando, Florida. Vinnarna tar hem mästerskapsbälten och hela $200 000.

Woods-paret missade knappt en vinst förra året och förlorade mot John Daly och hans son, John Daly II med 2 slag. Eftersom de också är en del av årets fält, hoppas fansen att få se dem slåss igen.

Woods-duon står dock inför en svår väg till seger. Fältet ser också kvinnor som nummer 1 Nelly Korda och hennes far, Petr Korda, och Thomas far och son team av Justin Thomas och Mike Thomas. Charlie och Tiger måste vara på sitt bästa för att vinna i år. Tror du att de kommer att kunna göra det?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär