Monday, December 4, 2023
HemBoxing"It's Crap and Doesn't Connect": Fans i Frenzy när Tyson Fury främjar...

“It’s Crap and Doesn’t Connect”: Fans i Frenzy när Tyson Fury främjar träningsverktyg till jul

Tyson Fury har börjat sitt julfirande! Inför den planerade obestridda kampen mot Oleksandr Usyk, “The Gypsy King” tillbringar kvalitetstid med sin familj. I detta sammanhang, tillsammans med sin son Prince, marknadsförde WBC tungviktstitelinnehavaren ett träningsverktyg som skulle förbättra ens boxning. Förutom att förbättra hand-öga-koordination och reflexer, verkar produkten i fråga rolig.

I detta sammanhang, förutom att njuta av produkten själv, avslöjade “The Gypsy King” hur hans fans kunde köpa samma med rabatt. På samma sätt uppmuntrade Fury också sina följare att köpa produkten för hela familjen.

Köp en “utmärkt” julklapp med en kod från Tyson Fury

Tyson Fury gick nyligen in på Instagram och delade en rulle. I det korta klippet ses han roa sig med en Boxbollen boxningsboll. När Fury slår bollen mjukt, svänger den omedelbart tillbaka till hans ansikte och WBC-titelinnehavaren måste fortsätta slå den. Efter att ha lekt med Boxbollen-bollen introducerade Fury produkten för sina fans. “Hej människor, Tyson Fury här. Och jag har precis avslutat Boxbollen”, sa han i klippet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Tyson Fury (@tysonfury)

“Jag har den högsta poängen av alla fighters för jag är mannen. Utmärkt present till jul. Beställ din nu för hela familjen. Kom igen, tillade han. Förutom detta spännande tillkännagivande, uppmanade Fury alla att dra nytta av en viss kod. “Använd koden TYSON15 när du beställer två bollar eller fler”, skrev han.

Även om Fury njöt av sig själv, sa ett fan, som talade om produkten, “Köpte den här för några år sedan, den är skit och ansluter inte som den gör i videor.”

Samtidigt sa en som hänvisade till hans senaste kamp mot Francis Ngannou: “Den bollen slog dig ännu värre än Ngannou gjorde.”

Men upprymd skrev en, “Vad härligt! Jag ska beställa min idag.”

Å andra sidan berättade en: ”Jag fick en förra året! Har använt allt 4 gånger.”

Slutligen tillade en, “Jag har en sådan. Perfekt för att bygga reflexer, öga-hand-koordination.”

Medan Fury marknadsför Boxbollen-produkten är det värt att notera att den tidigare enade lättviktsmästaren, Vasyl Lomachenko gjorde verktyget populärt inom boxning.

Vasyl Lomachenko är en magiker med en boxningsboll

Med en tennisboll fäst vid huvudet är Vasyl Lomachenko inget annat än en magiker. Ofta har Lomachenko setts träna med en boxningsboll. Förutom att vara extremt snabb är Lomachenko noggrann och kan hålla bollen svängande i timmar. Vad som är ännu mer intressant är att medan många har svårt att svara på bollens hastighet, så skär Lomachenko till och med vinklar och flyttar runt.

Som man kan se hjälper boxningsbollen Lomachenko att värma upp händerna och låter honom arbeta med sina grundläggande slag. Hur som helst, har du någonsin velat träna med boxningsbollen? Skulle du dessutom vara intresserad av att köpa produkten som marknadsförs av Fury? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär