Saturday, December 9, 2023
HemNFL"It's Awful": Tom Brady har en surrealistisk reaktion på nedslående incident med...

“It’s Awful”: Tom Brady har en surrealistisk reaktion på nedslående incident med Bucs lagkamrat under Browns förlust

Tom Brady och Tampa Bay Buccaneers förlorar inte bara matcher utan också spelare. I en 17-23-förlust mot Cleveland Browns förlorade Bucs en mycket värdefull offensiv spelare till en skada i hans vänstra ben.

Det här slaget mot Bucs offensiva linje kunde inte ha kommit vid ett sämre tillfälle. I en hjärtskärande scen kördes högertacklingen Tristan Wirfs av planen. Huvudtränaren Todd Bowles hade inte så mycket att säga om skadan men nämnde att det var tufft att tappa en spelare av Wirfs kaliber. Efter att Wirfs lämnat fältet, på nästa pjäs quarterback, togs Tom Brady till marken av Browns defensiva slutet, Myles Garrett.

Tom Brady tycker att situationen är “hemsk”

Efter matchen fick Brady frågan om Wirfs skada. Han sa, “Ja, det är hemskt, det är hemskt för oss, det är hemskt för honom.” Brady underskattar inte värdet Wirfs tillför till sitt brott. “Så det är, du vet, han är en fantastisk spelare för oss så andra killar i de kommer att behöva göra ett bra jobb men du vet att det är svårt att ersätta honom”

DYK DYPARE

Tight end Mike Evans kändes som att Bucs aldrig skulle ha varit i den situationen. Han tillade också att han önskade att han kunde ha spelat en bättre roll för att förhindra Wirfs skada. Denna förlust är extremt frustrerande för Tampa Bay Buccaneers, med tanke på deras inkonsekvens den här säsongen. Men saker och ting kanske ser upp för dem när det gäller Tristan Wirfs återkomst till planen.

Goda nyheter för Brady and the Bucs?

Fox Sports Greg Auman twittrade“Tristan Wirfs skada kanske inte är en [sis] allvarlig som befarat. Han gick runt i omklädningsrummet, duschade, hade en känga på vänster fot bara när han lämnade omklädningsrummet. Det finns hopp om att det inte är så långsiktigt som det skulle kunna vara…” NFL Networks James Palmer också sa att Wirfs röntgen kom tillbaka negativt, men en MRT ska göras. Auman bekräftad denna uppdatering och specificerade att MRT-resultaten kommer att ge insikt i skadans svårighetsgrad och omfattning. Teamet kommer att andas ut om resultaten följer samma optimistiska väg.

Tampa Bay Buccaneers har för närvarande fallit till 4-7. Trots deras dåliga resultat är de fortfarande på första plats på en veckas NFC South. De kommer att ta sig an New Orleans Saints i sin nästa match. Bucs-fansen kommer att förvänta sig en återkomst av sitt lags forna glans, även om Bucs inte har visat mycket av det den här säsongen.

RELATED ARTICLES

Mest populär