Thursday, November 30, 2023
HemTennis"It's All a Nightmare" - Tennisikonen Venus Williams säger att hon kände...

“It’s All a Nightmare” – Tennisikonen Venus Williams säger att hon kände sig som en Askungen under sina “King Richards” ikoniska evenemang på röda mattan

Att förbereda sig för röda mattor eller specifika evenemang kan ibland vara ett tufft jobb. Tennisstjärnan Venus Williams öppnade nyligen upp om svårigheter för kvinnor och liknande problem som hon ställdes inför genom att göra sig redo med allt hår och smink under King Richards premiärpremiär.

Tennisstjärnan bar berömvärda kläder som komplimenterade sin syster Serena Williams och hennes familj under hennes fars filmpremiär för nästan ett år sedan. Kung Richards film är baserad på Venus och Serena Williams pappas resa. Och hur han alltid drömde om att hans dotter skulle bli den största tennisspelaren även när de var unga.

Venus Williams berättade om hennes kamp med att förbereda sig

Under hennes senaste interaktion i podcastprogrammet fick tennisspelaren frågan om hennes fantastiska “King Richards” främsta utseende och kampen som låg bakom att få ihop dessa utseenden.

Sjufaldig Grand Slam-vinnare fick en stylist att arbeta med sitt utseende och den önskade frisyren för tennisspelaren. Hon uttryckte också tacksamhet till alla som har hjälpt henne under säsongen. Hon sa: “Men jag måste säga att för mig är hårsmink för mycket. Jag kan inte, det är bara så mycket värre.” Vidare sa den amerikanska tennisspelaren att hon inte är så mycket av en hår- och sminkperson och inte gillar det mycket.

DYK DYPARE

Hon tillade, “Jag tror, ​​mina damer, att göra sig redo. Det är svårt. Håret tar timmar. Av någon anledning tar smink timmar. För vissa tar det en halvtimme att klä på sig. Du tänker, hur kan det ta så lång tid att klä på sig? Och då är du så sen att du springer ut genom dörren och du kan knappt komma dit. Det hela är en mardröm. Det är som Askungen om och om igen och om igen. När du kommer tillbaka fick du en sko eftersom du inte ens vet att du kom dit i tid. Jag vet inte.” Williams tog upp hela processen att bli representativ som tuff och ibland är det bara en mardröm att gå runt och varv och göra detsamma.

Williams flätor är en riktig återgång till 90-talet

Under King Richards Hollywood-premiär serverade den sjufaldiga Grand Slam-mästaren looks med sin berömda frisyr. Det var dock inte vilken vanlig look som helst hon bar flätor dekorerade med pärlor.

Hennes frisyr var bekant för frisyren, hon och hennes syster Serena hade, på 90-talet när de serverade hård konkurrens på tennisbanan. Tycker du att flätor såg coola ut på henne?

RELATED ARTICLES

Mest populär