Tuesday, February 27, 2024
HemTennis'It's a Disgrace' – John McEnroes 'Sick' Commentary Act vid Australian Open...

‘It’s a Disgrace’ – John McEnroes ‘Sick’ Commentary Act vid Australian Open får tennisfans att bryta ut

John McEnroe, som kommentator, bevakar just nu matchen mellan Stefanos Tsitsipas och Zizou Bergs. Eftersom Bergs för närvarande är rankad på 120, kan McEnroe inte fylla sina kunskapsluckor, tillsammans med uttalet av hans namn. Efter att ha sett honom på det sättet skyller fansen honom ganska mycket för att han inte gjorde tillräckligt med research om matchen.

Amerikas favoritvideo idag

John McEnroe ger sina insikter och kunskaper om sporten för att täcka olika turneringar under året. När han är i ESPN-båset för Australian Open är tennisfans irriterade på honom för att han inte känner till spelarna som ligger längre ner i rankningsordningen.

Fans lambast John McEnroe för att vara omedvetna om lägre rankade spelare

Tsitsipas är rankad 7, vilket betyder att mycket av världen ställer in sig på hans match. Eftersom det tas upp av McEnroe är många fans irriterade över hans uttalanden. Thai-sonen Kwiatkowski rankades 316 och tog till “X” för att dela sin besvikelse med Superbrat.

Han skrev: “Vanligt för mig att J. McEnroe gång på gång går i luften och bara erkänner att han inte har någon aning om vem en spelare är. (Idag, bergs, 120 atp) säger bara till världen, hej killar, jag har gjort noll research för mitt jobb och jag ska bara respektera någon som är topp 150 i världen på ett jobb”. Efter att ha noterat hans kommentarer, delade fansen sina egna frustrationer med den amerikanska legenden.

Läs mer – “No Longer Okay to Be an A**hole” – Roger Federers smittsamma gåta demonterade “Not-So-Nice” John McEnroe och Pete Sampras beteende som insider blottar sanningen i omklädningsrummet

En användare höll med affischen och sa att den var hemsk och påpekade vidare hur hans medkommentatorer aldrig sa något till honom.

Ett fan påpekade hur de krykade när de hörde honom försöka uttala namnet Zizou Bergs.

En lyssnare sa att de, tillsammans med resten, var trötta på McEnroes beteende.

Ett fan sa att McEnroe var skyldig till att inte känna till namnen på mindre rankade spelare. De sa också att han var skyldig till att ha blockerat bättre kommentatorers positioner, som Nick McCarvel och Nicholas Monroe.

Ett fan påpekade hur McEnroe har gjort sig skyldig till detta i flera år och hur omedveten han är mot spelare utanför topp 50. De kallade det vidare en skam och en förolämpning mot tennisfans att han täckte så många matcher.

McEnroe har hamnat på den dåliga sidan av tennisfanskaran som han ofta brukade göra under sin bästa ålder. Den före detta ful-mouthed spelaren kan eller kanske inte noterar kommentarerna på sociala medier, men tennisfans kommer inte att glömma problemen så länge han fortsätter att täcka sporten.

RELATED ARTICLES

Mest populär