Friday, December 1, 2023
HemBrad Sweet"It's a Bummer" - Kyle Larson förlorar på ett mycket värdefullt spår...

“It’s a Bummer” – Kyle Larson förlorar på ett mycket värdefullt spår för sin serie, och han är inte alls nöjd

Bara några dagar efter hans Phoenix-besvikelse har dåliga nyheter kommit och letat efter Kyle Larson igen. Hendrick Motorsports-föraren, som också är delägare i High Limit Sprint Car Series, öppnade upp för Floracing för att diskutera hans syn på en sorglig nyhet eftersom serien kommer att bli nationell nästa år.

Ofta hyllad som Tony Stewarts efterträdare, både bokstavligt och bildligt, skapade HMS-föraren nummer 5 rubriker efter ett stort förvärv av All-Star Racing Series från Stewart-Haas Racings delägare. Veckor efter att Larson och Brad Sweet tog över delade dock de nedslående nyheterna till samhället.

Knoxville Raceway sviker Kyle Larson när HMS-föraren öppnar upp om bakslaget

Efter en ganska framgångsrik första säsong bestående av 11 veckors lopp, tillkännagav Kyle Larson-Brad Sweet sina planer på seriens expansion för 2024 tidigare i veckan.

På den vägen har seriens namn också ändrats från High Limit Sprint Car Series till High Limit Racing. Duon avslöjade också att serien kommer att sändas på Floracing på helgerna, till skillnad från dess tidigare mitt i veckan schema.

Larson och Sweet avslöjade ytterligare sina avsikter och ambitioner när de öppnade upp om Knoxville-besvikelsen. När Sweet reflekterade över det, sa Sweet, “Vi blev besvikna, du vet, vi trodde att vi skulle hålla ett evenemangsdatum där, de visade definitivt sin lojalitet som vi kan uppskatta och de har haft en relation med världen av fredlösa och med DIRTVision och dessa saker.”

När World of Outlaws-mästaren avslöjade sin besvikelse, uttryckte Larson sin surhet och sa: “Jag är stolt över att vara tvåfaldig mästare i Knoxville-medborgare. Jag älskar alla på Knoxville Raceway och på samma gång, ja, du är ledsen över att du inte kan ha ett lopp där nästa år, men jag ser det inte som något som vi aldrig kommer att ha ett lopp där.

“Jag tror, ​​du vet, medan det vi gör fortfarande är så fräscht och nya banor och team fortfarande försöker lista ut allt så, förstår jag det och vet att vi är övertygade om att ni vet att vi i framtiden kommer att kunna tävla där så Jag vet att det är jobbigt just nu, men jag tror att kortsiktigt kontra långsiktigt kommer att vara brasa Larson och avslutade sin uppfattning.

En kort inblick i framtiden för High Limit Racing

Medan NASCAR avviker från traditionella värderingar, verkar dess förare och veteraner gå tillbaka till sina rötter och försöker allt som står i deras makt för att bevara racingens kortbanor. På den fronten är Larson väldigt lik Stewart och Dale Earnhardt Jr. Medan veteranerna är mer fokuserade på racing av sena modeller, ägnar Larson sin tid åt sprintbilracing.

Enligt HLR:s mediepartner Floracing kommer Larson också att vara en del av dess schema för 2024 och dyka upp på grusbanan för en runda efter sin skyldighet i cupserien. Hans svåger, Brad Sweet, kommer också att fortsätta att delta och tävla i den #49 Kasey Kahne Racing NAPA-sponsrade bilen.

LÄS MER: “De är inte lika bra” – Denny Hamlin avslöjar offentligt HMS akilleshäl, utnämner Kyle Larson till den enda räddande nåden

Även om detaljerna om förarlistan ännu inte har meddelats, kan fansen förvänta sig mer detaljer under de kommande veckorna.

Inlägget “It’s a Bummer” – Kyle Larson förlorar på ett mycket värdefullt spår för sin serie, och han är inte glad alls, dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär