Tuesday, February 27, 2024
HemNewsITF:s "avskyvärda" drag misshandlades brutalt av tennisfans när de tar bort spelarens...

ITF:s “avskyvärda” drag misshandlades brutalt av tennisfans när de tar bort spelarens välbefinnande för att teckna ett lukrativt avtal

Många saker förändras över tid! I år, för Davis Cup och Billie Jean King Cup, finns det en massiv förändring som är redo att ta form. Även om det kan imponera på många tennisfans, har det nya tillägget i båda dessa turneringar också skapat kaos i tennisvärlden. När ett nytt partnerskapsavtal kom fram slog fansen tennisens topp för att ha gått så långt.

Om du är en tennisfantast kanske du är medveten om att matchfixning och vadslagning inte går med tennis vid något annat sportevenemang. Men nu har ekvationen förändrats lite, och fått många blandade reaktioner från tennisvärlden.

ITF:s senaste partnerskap skapar kaos

Davis Cup och Billie Jean King är bland de populära och etablerade teamtennisturneringarna. Nyligen delade Internationella tennisförbundets officiella Twitter-handtag hur de populära lagevenemangen har skrivit på med en ny partner. Beskedet handlade om Insats bli den officiella spelpartnern för båda evenemangen.

Vi är glada att kunna tillkännage @Stake som den officiella vadslagningspartnern för Davis Cup & Billie Jean King Cup.@Stake @DavisCup @BJKCup pic.twitter.com/P6NSaJ2dRJ

— ITF (@ITFTennis) 2 februari 2024

När man tittar på det här tillkännagivandet var det första som kom att tänka på hos tennisspelare en stor fråga som kanske till och med oroar dig: vadslagning är olagligt i de flesta länder; varför finns det då en bettingpartner för ett sportevenemang? Många tennisfans delade med sig av sina konstiga reaktioner i samma inlägg. Ett fan pratade om hur hela konceptet känns lite konstigt. “Du (med rätta) går efter matchfixning men slår dig sedan ihop med spelbolag?”

Du går (med rätta) efter matchfixning men slår dig sedan ihop med spelbolag?

Känns konstigt

— nebby (@1gamesetmatch) 2 februari 2024

Å andra sidan ställde en annan en fråga om hur tennisspelare en gång var emot vadslagning. Han sa, “Blir inte tennisspelare illa misshandlade online för att de förlorade matcher av de människor som förlorat pengar på vadslagning?”

Är detta inte en intressekonflikt eller har du bestämt dig för att dela hälften av intäkterna med tennisspelarna med tanke på att de gör allt det hårda arbetet och tar flacken? Blir inte tennisspelare misshandlade Badly Online för att de förlorade matcher av de människor som förlorade pengar på vadslagning?

— Anne Ryan (@AnneMazza17) 2 februari 2024

Är detta inte en intressekonflikt eller har du bestämt dig för att dela hälften av intäkterna med tennisspelarna med tanke på att de gör allt det hårda arbetet och tar flacken? Blir inte tennisspelare misshandlade Badly Online för att de förlorade matcher av de människor som förlorade pengar på vadslagning?

— Anne Ryan (@AnneMazza17) 2 februari 2024

Ett fan uttryckte en liknande oro och försökte dra ett samband mellan vadslagning och dess ekvation med tennis. “Officiell spelpartner. Jag trodde att tennis var bekymrad över matchfixning.

Officiell bettingpartner.
Jag trodde att tennis var orolig för att fixa matcher. https://t.co/i392qxWa2l

— Yolita (@Yolitatennis) 2 februari 2024

Dessutom påpekade ett fan hur spelare möter många problem med dessa satsningar och hur vissa turneringar nu har en officiell slagpartner. “Eftersom vadslagning är orsaken till en stor del av onlinemissbruket som spelare utsätts för, tycker jag att ditt beslut att samarbeta med spelföretaget är avskyvärt.”

Eftersom vadslagning är orsaken till en stor del av onlinemissbruket som spelare utsätts för, tycker jag att ditt beslut att samarbeta med spelföretaget är avskyvärt.

— Kath MacDonald (@brodiemaccat) 2 februari 2024

Läs mer: Dagar efter tillkännagivandet av Pickleball Slam 2, satte John McEnroe igång sin förberedelse genom att låsa horn med en NFL-veteran i ett kändisevenemang

Medan många tennisfans var emot beslutet, tittade de på det faktum att spel och uppgjorda matcher har varit några av de största problemen, och samtidigt har tennisfans råkat ut för en hel del övergrepp online på nätet angående samma problem. Men å andra sidan var det några glada reaktioner också över samma oro.

Tennisfans var också imponerade av detta partnerskap

Mitt i allt kaos och debacle under samma diskussion var många fans inte nöjda med hur saker och ting blev. Å andra sidan var vissa människor glada över att höra samma uppdatering. Ett fan skrev, “2024 ser bra ut @Stake.”

2024 ser bra ut @Stake

yazhdasway

— Yash Das (@yazhdas) 3 februari 2024

Dessutom berömde en annan hur saker och ting förändras och komplimenterade detsamma. Han skrev: “Ta över världen.” Även om tennisspelare inte har delat sina tankar om detsamma, ska det bli intressant att se hur detta partnerskap blir.

Att ta över jordklotet

— donate2stake (@AusThommo100) 3 februari 2024

Men vad är dina tankar om samma debacle? Är du med i bettingteamet eller inte? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Inlägget ITF:s “Abhorrent” Move Slammed brutalt av tennisfans när de borstar spelarens välbefinnande för att teckna lukrativ deal dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär