Saturday, December 9, 2023
HemTennisItalienska ATP Sensation blir kungligt avstängd för Novak Djokovic när ex-rivalen gör...

Italienska ATP Sensation blir kungligt avstängd för Novak Djokovic när ex-rivalen gör ett djärvt uttalande

I tennis, mer än någon annan sport, går rivaliteter sällan utöver banan. Trots att han vid flera tillfällen hamnat på fel sida av resultatet när han kämpade mot Novak Djokovic, visade den tidigare franske tennisstjärnan Jo-Wilfried Tsonga nyligen sin beundran för den serbiska legenden. Under en serie “Fråga mig vad som helst” på sin Instagram gav den franske veteranen ut svar på några spännande fanfrågor. Men humöret vände snabbt när han fick en allvarlig fråga i ljuset av den senaste ATP-finalen. Ändå backade Tsonga inte och svarade ganska öppet på frågan.

Tsonga har mött världens nr 1 Novak Djokovic ganska många gånger. Den franske stjärnan känner sin serbiska rival på banan ganska väl. Så vad som kom sedan efter frågan var inte förvånande för fansen.

Tsongas lojalitet för Novak Djokovic lyser

Tennislojaliteter är ganska oförutsägbara. Tsonga kastade nyligen ljus över sin lojalitet när han blev ifrågasatt om hans preferens mellan två formidabla motståndare, Sinner och Djokovic. Stämningen tog en allvarlig vändning under Tsongs Instagram-session “fråga mig vad som helst”, eftersom frågorna styrde samtalet mot den senaste ATP-finalen.

Tsongas ord återspeglade en djup förståelse som skapats under år av interaktion. Han skrev: “Jag är mer från djoko-skolan för att ha arbetat med honom i många år.” Detta erkännande antydde ett samband bortom domstolen. Tsonga fortsatte sitt stöd genom att betona Djokovics exceptionella skicklighet. Med hans ord: “Jag tror att han är den mest kompletta spelaren på kretsen. Han är den som har flest vapen till sin ära.” Tsongas beundran för Djokovics mångfacetterade färdigheter sträckte sig bortom ren rivalitet.

Tsonga avslutade sitt svar med: “Och han har återigen visat i år att nivån på vilken han utvecklas ännu inte har nåtts.” Detta avslutande uttalande underströk Djokovics bestående dominans. Det lämnade också tennisentusiaster med en övertygande insikt i Tsongas uppfattning.

En dubbeldans av vänskap och rivalitet

Inom tennishistoriens korridorer utspelar sig dynamiken mellan Djokovic och Tsonga som en fängslande berättelse om vänskap. Men det är också sammanflätat med den hårda konkurrensandan. Som

Bortom baslinjestriderna finns det fortfarande ett unikt kamratskap som har blommat ut. Hans ord, “Jag är mer från djoko-skolan för att ha arbetat med honom i många år” antydde ett band som skapats genom delade erfarenheter och ömsesidig respekt.

Tsonga har villigt tagit Djokovics sida och bevisat sin lojalitet för serben. Även om Sinner har många supportrar över hela världen, är ett faktum som fortfarande är relevant att han fortfarande är nybörjare. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär