Sunday, December 10, 2023
HemMartial arts"It Was Fuc**ed Up": Socialkommentator Joe Rogan fann Bruce Lees skildring i...

“It Was Fuc**ed Up”: Socialkommentator Joe Rogan fann Bruce Lees skildring i Hollywood Blockbuster extremt skev när den avslöjades 2019

Bruce Lee var en legendarisk kampsportare och skådespelare. Han gjorde kampsporten oerhört populär i världen. Den amerikanskfödde skådespelaren växte upp i Hong Kong där han lärde sig om konsten. Lee var dock känd för att vara en extremt tuff kille med enorm styrka och eleganta tekniker att slåss.

Men i Hollywood-filmen 2019, “Once Upon a Time in Hollywood”, hade regissören Quentin Tarantino en annan vinkel att visa. Men filmen skildrade Bruce Lee som en kampsportare, men inte tillräckligt kraftfull. UFC-kommentatorn och den berömda podcastaren Joe Rogan diskuterade Bruce Lees karaktär i 2019 års film medan han pratade med Brandon Schaub i sin podcast.

Joe Rogan kritiserade Tarantinos syn på Bruce Lee i sin film

Joe Rogan uttrycker sina åsikter tillsammans med sin gäst i sin extremt berömda podcast som heter “The Joe Rogan Experience”. 2019, i ett avsnitt som innehöll Brandon Schaub, en före detta professionell kampsportare, och en podcaster. Medan han diskuterade Bruce Lees skildring i filmen, sa Rogan: “Sättet som de skildrade Bruce Lee var fu*ked up.”

I filmen blir Bruce Lee slagen av en stuntman, spelad av Brad Pitt. Utöver det såg Lees sätt att prata och slåss inte alls ut som en kampsportslegend.

DYK DYPARE

Rogan fortsatte, “Det var inte bara det (om rekord eller att vara bada**). Han var en dummy i filmen och problemet var att i verkligheten finns det inga bevis för att han någonsin gillar en egomanisk dummy. Han var en väldigt intressant kille och mycket insiktsfull.”

Brandon Schaub hade olika åsikter om samma ämne

Å ena sidan var Joe Rogan inte nöjd med Bruce Lees skildring av filmen. Den före detta kampsportaren Brandon Schaub njöt på något sätt av scenen. När det gäller hans uppfattning hade han hört två kontrasterande saker om Bruce Lee. Den första säger att han var en stor fighter, och den andra var motsatsen.

Schaub sa, “Vad jag tyckte var bra är att de satte som Quentin Tarantino satte sitt perspektiv på det.” Dessutom förklarade han att han gillade scenen eftersom det var så oväntat att scenen skulle gå som den gjorde, vilket gjorde det roligt för honom.

Båda poddarna hade olika åsikter om hur Bruce Lee avbildades i Quentin Tarantinos film. Det är kvaliteten på film, samma scen eller samma film kan ha så många åsikter om den. Vad tycker du om Bruce Lees gestaltning i “Once Upon a Time in Hollywood”?

RELATED ARTICLES

Mest populär