Tuesday, February 27, 2024
HemGaming"It Truly Was Over Before It Begun" – Fans i Awe som...

“It Truly Was Over Before It Begun” – Fans i Awe som Player’s Voice Award 2022 vinnare får en topp 5-plats igen i Game Awards 2023

Spelare över hela världen räknar sekunderna till The Game Awards 2023. Detta är en av de mest prestigefyllda prisutmärkelserna som äger rum varje år, och den här gången kommer den att äga rum den 7 december. I år har många lovande spel nominerats i 31 kategorier, allt från årets spel till utmärkelsen Player’s Voice. Det väcker frågan: vilka spel kommer att ta hem vilka priser?

Amerikas favoritvideo idag

Förra året var vinnaren av utmärkelsen Player’s Voice Genshin Impact, och i år har den gjort sin återkomst som nominerad för samma kategori. Detta har fått många fans att ställa frågor om huruvida spelet kommer att vinna trofén i år igen. Medan spelet tävlar mot många nya och mycket efterlängtade titlar, tror många att det bara kan ta titeln igen.

Genshin Impact i Top 5 Player’s Voice Awards 2023

Genshin Impact är ett gratis-att-spela MMO-spel som skapades av MiHoYo Studios. Spelet är mycket populärt, med över 10 miljoner spelare som spelar det varje månad. Förra året vann spelet Player’s Voice Award, och i år har det återvänt till de fem bästa nominerade för detsamma. Denna nyhet avslöjades på Twitter, tillsammans med de andra fyra spelen som har nominerats.

Detta har alla fascinerat, eftersom det finns en stor chans att spelet tar titeln två år i rad. Även om spelet ställs mot titlar som Marvel’s Spider-Man 2 och Baldur’s Gate 3, har dessa spel många andra kategorier att vinna priser för. Detta spel har röstats fram bland topp 5 av en lista med 30 spel.

The Player’s Voice Award är den enda kategorin med 30 nominerade. Genshin Impact har slagit ut alla de andra 25 spelen, inklusive titlar som Alan Wake 2, Super Mario Bros. Wonder och mer. Spelet är för närvarande 3 år gammalt. Det faktum att det har lyckats slå nyare spel för Player’s Voice-priset har många fans som tror att det bara kan vinna priset två år i rad.

Fansens reaktion på att Genshin Impact hamnade i topp 5

Medan Genshin Impact var det mest röstade spelet för Player’s Voice-priset förra året, är saker annorlunda i år. I år har spelindustrin bevittnat lanseringen av några anmärkningsvärda spel. Spel som Marvel’s Spider-Man 2 och Baldur’s Gate 3 är spel med hög potential och har chansen att stjäla titeln från Genshin Impact. En användare säger att de tror att Baldur’s Gate 3 kommer att vinna priset i år.

En annan användare berättade om hur de tror att alla spel utom Spider-Man 2 har en chans att vinna denna utmärkelse.

Efter att ha märkt att Genshin Impact har tagit sig till topp 5, uttryckte ett fan sin rädsla för att spelet skulle kunna göra anspråk på priset en andra gång.

En spelare uttryckte hur gratis MMO-spel ofta vinner spelares hjärtan.

Ett fan av Genshin Impact hoppades att det skulle vinna igen. Det andra spelet som de skulle vilja se vinna är The Legends of Zelda: Tears of the Kindom.

Genshin Impact är ett populärt spel, med miljontals spelare som spelar spelet. Även om spelet är 3 år gammalt har det fortfarande en stark spelarbas som stödjer spelet. Om spelet kommer att ta pokalen två gånger i rad kommer bara att upptäckas under funktionen. Med det sagt, vilket spel tror du kommer att vinna Player’s Voice Award i år? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär