Monday, December 4, 2023
HemBoxingIsaac Lowe vs Sandeep Singh Bhatti Statistik: Ålder, Längd, Vikt, Räckvidd, Nettovärde,...

Isaac Lowe vs Sandeep Singh Bhatti Statistik: Ålder, Längd, Vikt, Räckvidd, Nettovärde, Rekord och mer

“The Gypsy King” Tyson Fury gick nyligen i pension och är redo att möta Derek Chisora ​​för deras trilogiuppgörelse. Ett annat anmärkningsvärt faktum om evenemanget är de spännande underkorten. Och en av de mest intressanta matcherna i detta undercard är där Furys träningspartner, Isaac Lowe, möter underdogen Sandeep Singh Bhatti.

Fury kommer att möta Chisora ​​på Tottenham Hotspur Stadium i London den 3 december 2022. Dessutom kommer han att försvara sin WBC-titel i tungvikt. Som en del av underkortet kommer Lowe också att möta Singh på samma plats. Eftersom Singh är en ganska okänd fighter, har fans varit nyfikna på att veta mer om kampen ända sedan den tillkännagavs.

Här är en titt på fighters statistik och attribut för att se hur de kommer att klara sig mot varandra.

Isaac Lowe vs Sandeep Singh Bhatti: Fysiska attribut

Värt att nämna är att både Isaac Lowe och Sandeep Singh är 28 år gamla. Singh kommer från Chandigarh, Indien, medan Lowe kommer från Morecambe, Lancashire. Lowe står 5 fot 7 tum eller 170 cm i höjd. Å andra sidan är Singh lite kortare och 5 fot 5 tum eller 166 cm. Båda fighters slåss i fjäderviktsdivisionen. Samtidigt som Singh pratar om deras räckvidd har Singh en räckvidd på 62 tum eller 158 cm. Det finns dock inga tillförlitliga källor om Lowes räckvidd.

Lowe började boxas professionellt år 2012. Och han fortsatte med att håva in ett imponerande rekord på 21-2-3 med 6 knockouts. Detta sätter hans knockoutfrekvens på 23,08%. Han sågs senast i en kamp mot Nick Ball på Wembley Stadium den 23 april 2022. Han fortsatte med att vinna matchen via en 6:e omgångens TKO.

Omvänt är Singh en betydligt mindre erfaren boxare som började boxas professionellt 2018. Han har rekordet 8-4-0 med 1 knockout. Med detta rekord ligger hans KO-ränta på 8,33%. Han sågs senast vända mot Sukhdeep Singh på Public School Samana i Punjab, Indien. Dessutom vann han kampen via en 3:e omgången TKO.

Andra fakta om Lowe vs Singh

Det finns några fler intressanta fakta om den kommande Lowe vs Singh-uppgörelsen. Lowe har haft WBC International fjäderviktstiteln sedan 2018. Dessutom har han tidigare haft Commonwealths fjäderviktstitel. Samtidigt är det inte känt om Singh har haft några titlar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Isaac Lowe (@isaaclowe6)

Det rapporteras att Lowe för närvarande är värd mellan 40 – 45 miljoner USD. Och han sägs vara gift med Margaret Thompson. Det finns dock ingen tillförlitlig information om Singhs nettovärde och relationsstatus.

Vem tror du vinner? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär