Wednesday, February 21, 2024
HemMLBIppei Mizuhara avslöjade en gång Shohei Ohtanis enorma bröllopsgåva till honom, år...

Ippei Mizuhara avslöjade en gång Shohei Ohtanis enorma bröllopsgåva till honom, år innan hans kontrakt på 700 miljoner dollar

Amerikas kärlek till duon Shohei Ohtani och Ippei Mizuhara är synonymt med ett av deras favoritpar, Laurel och Hardy. Ohtani-Mizuhara-paret, som sällan ses separat, talar om ett kamratskap som sätter riktmärket för proffs relaterade till sport att se upp till när de hanterar sina spelare. För ett band som sträcker sig längre bortom Amerikas rike, misslyckas det inte med att beröra både spelarens och hans tolks personliga liv!

Amerikas favoritvideo idag

Ippei-San är välkänt för att ta hand om Shotime i tid av nöd. Vad många fans av Shotime inte vet är att Mizuharas gester är tillbaka i natura på Ohtanis egna små – eller inte så små – sätt! Enhörningen gav enligt uppgift en gåva till Mizuhara i samband med den senares bröllop – en som återigen skildrade den omtänksamhet Ohtani visar i sina affärer på fältet.

Den gången Ippei Mizuhara fick gåvan av “månen” från Shohei Ohtani

Enligt en Reddit-användare som översatte en japansk rapport som täckte en av Ohtani-Mizuhara-interaktionerna i deras hemland, ville Shohei Ohtani ge sin tolk en gåva för att fira hans bröllop, som ägde rum 2018. Enhörningen (som spelade för änglarna på den tiden), tillsammans med Ippei-san och hans fru, träffades några månader senare, under lågsäsong, för middag. Det Shotime tog med sig visade sig vara en gest att röra vid “månen”, skulle man kunna säga.

Shohei Ohtani gav Ippei-san och hans fru ett resecertifikat som täckte hela deras smekmånad! “Vi är verkligen rörda av hans gest,” Mizuhara fann sig själv fundera till japanska Daily Sponici.

Han avslöjade också att, även om Mizuhara-paret förmodligen inte kommer att kunna dra nytta av det på grund av upptagen under lågsäsongen, hade det ett stort värde för dem. Shotime, lika storsint som någonsin, stannade dock inte vid att bara ge certifikatet.

Resebeviset följde på en annan gåva som Shohei Ohtani gav de nygifta. Medan familjen och spelaren reste till Los Angeles från Tokyo 2018, firade Unicorn dem en överraskning för deras bröllop. Det ser ut som att Ohtani täckte alla möjliga baser för att missa att närvara vid ceremonin när det hände. Precis som han gör på diamanten!

Shohei Ohtani avslöjade en gång sin unika kärlek till hundar genom Ippei Mizuhara, år innan Decoys bedårande debut

Fans kan absolut förvänta sig att han tar med sig sitt A-spel till Dodgers högar för att hedra deras 700 miljoner dollar affär denna månad. Ett mycket gott nytt år till Shohei Ohtani och Ippei Mizuhara, och åren av arv redo att etsas på diamanten, med början 2024.

RELATED ARTICLES

Mest populär