Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerInvesterare förlorar 98,7 % i Cristiano Ronaldo lanserade NFT när Al Nassr-stjärnan...

Investerare förlorar 98,7 % i Cristiano Ronaldo lanserade NFT när Al Nassr-stjärnan står inför stämningsansökan på 1 miljard dollar för Binance-godkännande

Rekommendationer och partnerskap har tagit en annan vändning med idrottare nyligen. Med miljardföretag som använder idrottare för sin säljbara image för att marknadsföra olika varumärken och produkter, tog kryptovaluta också samma väg. Det gick dock inte bra för Al Nassr superstjärnan Cristiano Ronaldo. De straffade spelaren för att ha samarbetat med ett av de största kryptoföretagen.

Amerikas favoritvideo idag

Den amerikanska lagen ger strikta regler för investerares säkerhet. Företag och partners har vissa skyldigheter att uppfylla när de marknadsför en produkt. Och de anklagade Ronaldo för att inte uppfylla normerna, enligt rapporter.

Stora förluster relaterade till Cristiano Ronaldo för investerare

Det är ett välkänt fenomen att idrottare kan tjäna en enorm del pengar genom samarbeten. Men med teknikens ankomst kan vissa produkter vara riskabla, och det verkar som om den portugisiske kaptenen gick i fällan. Enligt en rapport förlorade få investerare 98,7 % av sina investeringar efter att ha litat på Cristiano Ronaldos push.

Ronaldo

Två personer från Florida har lämnat in en grupptalan efter att de råkat ut för förluster på att köpa Ronaldos NFT. Icke-fungibla tokens kom till det populära offentliga området för ett par år sedan. Det har inget materiellt värde, tillgången är endast digital och virtuell. Men dynamiken på marknaden är komplex och riskabel. Därför, efter att de sålde hela kollektionen förra året, nådde värdet botten i år. Även om organisationen är den främsta gärningsmannen kan Ronaldos förening ge honom ett rejält pris.

Ronaldo uppmanade till förtroende för Binance!

Ronaldo skrev först på ett partnerskap med organisationen i november 2022. Sedan dess har båda parter varit aktiva i ett fåtal inlägg på sociala medier online. Tidigare i juni uppgav den tidigare Real Madrid-stjärnan att han litar på Binance, eftersom det är ett av världens största kryptoutrymmen.

Kommer Cristiano Ronaldo att spela mot Al Hilal trots skada? Stor uppdatering om Al Nassr Stars återhämtning

Stjärnan fortsatte till och med att ge ett lögndetektortest med företaget, vilket gav några slående avslöjanden. Men hela organisationen är ifrågasatt nu eftersom den enligt uppgift bröt mot amerikanska säkerhetslagar och förordningar och fungerade som en oregistrerad värdepappersbörs. Binance förväntas betala 4,3 miljarder dollar i böter utöver dess vd, Changpeng Zhaos avgång. Har Ronaldo tappat handlingen?

RELATED ARTICLES

Mest populär