Saturday, December 9, 2023
HemNFLInuti Tom Bradys Super Bowl-träningsrutin: 8 övningar som höll NFL-legenden i form...

Inuti Tom Bradys Super Bowl-träningsrutin: 8 övningar som höll NFL-legenden i form under dagar av dominans

Omöjligt är ingenting – ja kanske, men att slå Brady på fitness kan vara ganska nära. Tom Brady, NFL-quarterback för New England Patriots, stoltserar med en imponerande karriär med många utmärkelser, inklusive sju Super Bowl-mästerskap, tre NFL MVP:s och fyra Super Bowl MVP:s. Ansett som en av historiens största quarterbacks, använder Brady en distinkt träningsrutin som kallas “TB12”-metoden.

Alex Guerrero, Tom Bradys nära vän och affärspartner sedan 15 år, var med och grundade TB12, ett hälso- och välmåendeföretag fokuserat på att förbättra idrottares prestation och välbefinnande. Tillsammans utvecklade de träningsmetoden, ett holistiskt tillvägagångssätt som omfattar dagliga vanor över fem pelare: smidighet, näring, hydrering, rörelse och mental kondition. Guerrero avslöjade nyligen Bradys topp åtta träningspass som höll legenden på toppen av hälsan.

“Tom Bradys träning under säsongen” avslöjade

Kuren hjälper Brady att behålla mjuka, flexibla och aktiva muskler utan traditionell bänkpressning eller huk. Med hjälp av verktyg som motståndsband, massagebollar och vibrerande skumrullar fokuserar han på muskelmassa samtidigt som han deltar i mentala övningar som visuell och auditiv bearbetning, tillsammans med mindfulness. Super Bowl-träningsrutinen består av åtta specifika övningar.

Den första övningen är Stående rader. Det innebär att sätta upp ett par handtagsöglor i brösthöjd, komma i rätt ställning med rak ryggrad och böjda knän, och föra banden framåt samtidigt som de griper in i kärnan. Följt av de bandade armhävningarna, som är som vanliga armhävningar men med ett motståndsband runt axlarna.

Därefter de bandade kärnrotationerna, som innebär att handtagsöglorna sträcker sig samtidigt som de bara kopplar in bålen. Banded marklyft, bandad axelpress, bicepcurls och extensions, som banded push, liknar den vanliga varianten endast med det extra motståndet från bandet. Slutligen är deklarationsutfallen utfall med extra motstånd av smällen runt midjan.

TB12-metoden inkluderar förutom dessa primära övningar, en diet baserad på hela livsmedel, tillskriven Brady, som syftar till att förbättra energi, minska inflammation och förbättra den allmänna hälsan och prestationsförmågan. Medan Brady har gått vidare från NFL-fältet, verkar NFL-världen fortfarande hålla fast vid GETEN.

Kommer Brady att gå i pension för att gå med i Cleveland Browns?

När Browns utforskar potentiella startande quarterback-ersättare, dyker det upp anmärkningsvärda namn, med möjligheten att Tom Brady, GOAT, överväger att återvända för en åttonde Super Bowl-vinst. Han har redan avslöjat att han var den verkliga magin bakom Patriots och inte huvudtränaren. Om han vill cementera det faktum att han är den ultimata GOTEN i alla ligor, är det nu ett bra tillfälle att ansluta sig till Cleveland Browns och guida dem till deras allra första Super Bowl-vinst, och vinna sin åttonde.

“Se That Pan Flip”: 46-åriga fittest Tom Brady byter växel från sin hälsosammaste avokadoglassdiet till att tillverka den ultimata grillade osten

Trots att Deshaun Watson drabbades av en karriäravslutande axelskada under söndagens match mot Baltimore Ravens, visade han en anmärkningsvärd motståndskraft, vilket ledde Cleveland Browns till en come-from-behind-seger med 33-31.

Med tanke på Bradys många åtaganden utanför planen, ser vi inte att GOTEN drar sig tillbaka för Breowns någon gång snart. Vad tror du? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär