Monday, February 26, 2024
HemNASCARIntressenten LeBron James oförutsedda "What's Cooking"-reaktion på RFK Racing Team tar Racing...

Intressenten LeBron James oförutsedda “What’s Cooking”-reaktion på RFK Racing Team tar Racing Community med chock

RFK Racing vet verkligen hur man gör progressiva rörelser vare sig det är på NASCAR-banorna eller närvaro på sociala medier. Brad Keselowskis delägda team har gjort sig ett rykte som det bästa laget att engagera sig med sin community och supportrar online. Detta visades än en gång när RFK Racing nyligen startade ett förväntansspel bland racingcommunityt online.

Laget meddelade att det kommer att lägga ner lagdesignerna för säsongen 2024. Men de lade till en twist till det eftersom de skulle släppa designen en efter en från den 22 januari. Utgående från meritlista, ställde de ut några coola bilar under de första fyra dagarna och intressant nog drog detta NBA-legendaren Lebron James i aktion. Intressenten i RFK Racing var lite sen till festen men ville ändå ha en bit av det.

Lebron James går med på Roush Fenway Keselowski Racings Design Week-fest

RFK Racing har en bra lista över sponsorer och partners för NASCAR-säsongen 2024. Detta innebär att var och en av dem skulle visas på sina bilar med unik design och lackering. Från och med den 22 januari hade de radat upp alla bilprogram tillsammans med sina sponsorer, men med en avslöjande per dag höll det fansen att vilja ha mer och så fortsatte trenden att vinna. Idag delade de upp sin fjärde avslöjande.

Denna dag för dag avslöjande gjorde säkerligen en bra förlovningssession som till och med såg basketlegendaren Lebron James ansluta sig till trenden. Han tog till sitt X-konto och twittrade, “Kan inte vänta med att se vad som lagas!!! @RFKracing .” RFK Racing fick all uppmärksamhet de behövde online och visade på så sätt de andra lagen hur man lyckas med spelet på sociala medier.

Den första på listan var Brad Keselowski och Chris Buschers sponsor Build Submarines och designen kom ut som förväntat, fräsch och tilltalande. Den 23:e presenterade de uppläggen från Fifth Third Bank. Gissningarna spelade också in för det tredje sponsorprogrammet eftersom det lämnades tomt tills datumet kom. Det avslöjades senare att den mystiska sponsorn var Consumer Cellular. För bara några timmar sedan fortsatte teamet med att avslöja färgscheman med King’s Hawaiian, med bara Soloman Plumbing-scheman kvar att leverera.

Ser fram emot att se vad som lagas!!! @RFKracing https://t.co/3X26Q5oC5H

— LeBron James (@KingJames) 25 januari 2024

Läs mer: RFK:s Breakout-säsong markerad av Chris Bueschers konsekventa och nästan felfria säsong 2023

Men många NASCAR-fans var förbryllade över James reaktion på RFK Racings inlägg tills de insåg hans band med cuplaget.

Fansen reagerar på Lebron James shoutout till RFK Racing

Lakers-stjärnan är minoritetsägare i Fenway Sports Group som är moderbolag för RFK Racing. Eftersom han tekniskt sett är en intressent borde det inte komma som en överraskning att se honom engagera sig i NASCAR-teamet. Men den här anslutningen klickade inte direkt för många nätanvändare, vilket ledde till några intressanta svar i kommentarsfältet.

Det första fansen var bland de många som glömde Lebron James koppling till RFK Racing. Han skrev: “Jag glömmer alltid att Lebron tekniskt sett är en del av RFK”.

Ett annat fan som lade märke till hur NBA-stjärnan var sen med att reagera på inlägget från RFK Racing, skrev: “God morgon NASCAR-lagägare* LeBron James”.

Ett annat fan förväntade sig inte att Lakers-stjärnan skulle twittra om ett NASCAR Cup-lag, “Hade inte Lebron som twittrade om ett @NASCAR-cuplag på mitt bingokort 2024! Kul att se om crosssporten stöder!”.

En viss användare ville lösa NBA GOAT-debatten på NASCAR-banorna, “Kom till ett lopp! Den sanna kampen om GETEN kommer att pågå när Bubba Wallace tar emot Keselowski för en vinst. Jordan mot Lebron. Kan också vara inställningen för Space Jam 3.”

Låt oss gå, Bron kom ihåg att han äger ett NASCAR-team! https://t.co/zfynLHLeve

— DankQuan Jeffries (@dank_kings_guy) 25 januari 2024

Med stöd från sina sponsorer och fart från fjolårets prestationer kommer RFK Racing-teamet återigen att vara bland lagen som slåss om mästerskapet 2024.

Inlägget Intressenten LeBron James’ oförutsedda “What’s Cooking”-reaktion på RFK Racing Team Takes Racing Community av Shock dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär