Thursday, November 30, 2023
HemOlympicsInternet forsar över hästkapplöpningsikonen Frankie Dettoris möjliga framträdande i en berömd show

Internet forsar över hästkapplöpningsikonen Frankie Dettoris möjliga framträdande i en berömd show

Den berömda ryttarjockeyn Frankie Dettori har väckt stor uppståndelse nyligen. Med en lysande karriär som sträcker sig över 35 år har han njutit av sin ledighet från sporten. Det senaste ryktet är att den trefaldige brittiska mästaren i flatracing är en av stjärnorna som ryktas att sätta sin fot på en populär brittisk dokusåpa.

Den här nyheten har gjort ridgemenskapen glad att bevittna återkomsten av Dettoris stjärnkraft igen. Och fansen känner att han med största sannolikhet kan bli nästa “King of the Jungle”.

Frankie Dettori den möjliga gästen i en överlevnadsdokusåpa

Frankie Dettori ryktas vara den möjliga gästen att sätta sin fot på den populära showen “I’m A Celebrity Get Me Out of Here”. På reality-överlevnadsserien A-List ger sig kändisar ut på en resa genom en djungel och tar sig an utmaningar där de strävar efter att säkra mat åt gruppen samtidigt som de navigerar i olika överlevnadsuppgifter. Tittarna spelar en avgörande roll för att avgöra djungelns kung och drottning genom sina röster.

Nigel Farage och Josie Gibson är några av de kända ansiktena som introducerades till showen. Men medan lanseringsdagen började var Dettori, som var kopplad till showen, på plats vid Lexus Melbourne Cup 2023 istället. Ändå har möjligheten att se Frankie Dettori i djungeln hållit fansen entusiastiska och nyfikna.

Fans väntar i förväntan på att få se Dettori i den australiensiska djungeln

I Frankie Dettoris senaste X-inlägg, där han sågs posera med sin fru vid Lexus Melbourne Cup 2023, var fanskämtet milsvida från ämnet racing. Fansen var mer upprymda över att se Dettori i “I’m A Celebrity Get Me Out of Here”. En lekfull kommentar frågade: “De har WiFi i djungeln?”

En annan frågade, “När ska du till Frankie”.

“Jag räknar timmarna till år i den där djungeln. #FrankieGoestoQueensland”, skrev ett annat entusiastiskt fan.

Medan en kommenterade, “Ser fram emot att se dig i djungeln”.

American Equestrian Community rider mot att “förändra liv” med hjälp av terapeutiska hästar

Frågan som alla tänker på är: Kommer Frankie Dettori att ta sig till djungeln som en sen ankomst? Vad tror du? Kommentera nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär