Friday, February 3, 2023
HemBasketball"Inte ung längre": 33-åriga Blake Griffin försöker skruva tillbaka tiden vs Clippers...

“Inte ung längre”: 33-åriga Blake Griffin försöker skruva tillbaka tiden vs Clippers lämnar NBA-fans i full förödelse

Los Angeles Clippers vill gå framåt i rätt riktning efter att deras stjärnspelare återvänt. För närvarande, på den sjunde positionen i Western Conference, har Clippers ett rekord på 15-13 när de möter Boston Celtics. Celtics har det bästa rekordet i ligan och med prestationerna från Clippers stjärnspelare kan Boston komma undan med ytterligare en vinst.

Clippers lyckades knappt besegra Washington Wizards i sin senaste matchup. Efter att ha förlorat två raka matcher innan matchen mot Wizards, lyckades klipparna undvika att förlora tre matcher i rad.

Blake Griffin avslutade nästan Zubac och hans karriär

Lagets säsongsrekord är dock långt ifrån vad de hade hoppats på. Skador har hållit deras stjärnspelare som Kawhi Leonard och John Wall utanför rotation. Vilket har lämnat allt offensivt ansvar på Paul Georges axlar.

När Clippers gick upp mot Celtics fick de nästan en smäll från det förflutna från sin tidigare lagkamrat, Blake Griffin. Griffin gick upp för en affisch på Clipper bigman, Ivica Zubac men kunde inte avsluta.

Fansen reagerade på att Griffin vred tillbaka klockan. Ett fan twittrade: “Han är inte ung längre.” Medan ett annat fan kommenterade, “skulle ha gjort det om han bar en Clippers-tröja.”

Skulle ha gjort det om han hade en Clippers-tröja

— ClipShowYo (@CIipShowYo) 13 december 2022

Han är inte ung längre https://t.co/JHSvpWnEpe

— EJ🇵🇦 (@Kingej232) 13 december 2022

Här är några fler reaktioner från Twitter.

bror trodde att han hade en Clippers-tröja på sig pic.twitter.com/rwIPnvYCXy

— Im Ibaka (@Im_Ibaka) 13 december 2022

Moder Natur och Fader Tid att se Blake prova det pic.twitter.com/2880AZCvbA

— RJ Barrett Fanatic (@PlayoffBoundNYK) 13 december 2022

Blakes ben: pic.twitter.com/459Gb0cVbJ

— Trey SZN (@9OsKlD) 13 december 2022

Bror trodde att det var 2013

— . (@Yankees_Heat_) 13 december 2022

Fansen fick nästan en godbit av prime Blake Griffin när han spelade för Los Angeles Clippers tidigt i sin karriär. Men tillbaka till där Clippers är just nu.

Paul George har spelat ibland. Inte för bra för att ha breakout-spel men inte så illa att han får kritik. Georges prestation har dock inte räckt till för att hålla Clippers flytande.

Clippers kämpar fortfarande under säsongen

Kawhi Leonard å andra sidan har ännu inte kommit tillbaka till sin ursprungliga form. Hans snitt den här säsongen har verkligen fått en smäll. Leonard har för närvarande i genomsnitt bara 11,6 PPG, 4,1 RPG och 3,5 APG.

John Walls poängproduktion har också fått en smäll. Hans 12,6 PPG, 2,5 RPG och 5,6 APG är långt ifrån hans genomsnittliga poängproduktion på golvet. Även om Wall fortfarande har varit i laguppställningen för Clippers, kan detsamma inte sägas om Kawhi Leonard.

Paul George har lett laget i poäng med ett snitt på 23,7 PPG. Ändå är Clippers död sist i totala poäng, i genomsnitt 107,7 poäng per match. Laget är också på den näst sista positionen i steals, med i genomsnitt endast 6,3 steals per match.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär