Tuesday, February 27, 2024
HemWwe"Inte sant alls": Tony Khan försvarar AEW kvinnlig brottare över liknande jämförelse...

“Inte sant alls”: Tony Khan försvarar AEW kvinnlig brottare över liknande jämförelse med Jinder Mahals senaste världstitelbokning mot Seth Rollins

Jinder Mahal gjorde nyligen en chans mot Seth freakin Rollins i nästa veckas Raw. Med tanke på att han har varit frånvarande från huvudlistan i flera år, har pushen varit föremål för mycket diskussion på sistone.

Amerikas favoritvideo idag

Med den traditionella WWE-AEW-rivaliteten jämförde en av de slumpmässiga personerna på internet till och med hans skjuts med Tony Khans som gav AEW kvinnlig stjärna Abandon ett titelskott. Som sagt, Khan själv kom upp för att avfärda detta påstående direkt.

Abandon hade varit åsidosatt med en skada i nästan ett år och var tillbaka i historien före AEW Dynamite. Kort efter rusade AEW-chefen för att få henne en massiv push, precis som WWE gjorde mot Mahal.

När Eric Bischoff delade jämförelseinlägget och frågade Khan om så var fallet, tjatade AEW-chefen om WWE:s bokningsstil och sa: ”Nej
@EBischoff, inte alls sant.
Abadon återvände till AEW + sedan vann de en 4-vägsmatch på TNT mot andra stora brottare för att vinna ett titelskott, vilket är helt annorlunda än att någon går ett helt år och förlorar varje match de är med i + får ett titelskott utan en enda vinna.”

Khan som försvarar sin bokning skildrar bara den typiska konkurrensen som råder mellan de två jättekampanjerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär